Az Amazon már nem szállít ki bármit Franciaországban és Olaszországban

Amazon
ANKARA, TURKEY - OCTOBER 24: Amazon.com.tr online shopping website logos are seen on mobile application and computer screen on October 26, 2018 in Ankara, Turkey. Ali Balikci / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Az Amazon.com nem szállítja ki a nem alapvető fontosságú termékeket a vírus által leginkább sújtott Olaszországban és Franciaországban.
Vágólapra másolva!

Az Amazon szóvivője szerint a társaság a megugrott megrendelésszám és a koronavírus elleni munkahelyi biztonsági intézkedések betartása érdekében hozta meg a döntést.

"Ideiglenesen leállítunk bizonyos nem alapvető termékekre vonatkozó megrendeléseket az Amazon.it és az Amazon.fr webhelyen" - közölte az Amazon.com.

Olaszországban és Franciaországban csak a legfontosabb cikkeket szállítja ki az Amazon a saját kézbesítő hálózatával Forrás: AFP/Anadolu Agency/Ali Balikci

Az Amazon ezek közé sorolja

a babatermékeket, az egészségügyi és háztartási cikkeket, a szépségápolási és személyes higiéniai termékeket, az élelmiszereket, valamint a háziállatok ellátását szolgáló termékeket.

A világ legnagyobb online kiskereskedője szerint az olasz és francia fogyasztók továbbra is megrendelhetnek nem alapvető fontosságú termékeket az Amazon azon eladóitól, akik nem az Amazon kiszállítói hálózatát használják a megrendelések teljesítéséhez, de a szállítás az ő esetükben is hosszabb ideig tarthat - tudatta a cég.

Forrás: Reuters.com