A McDonald’s leállítja az egész napos reggelit

2018.06.08. Gyöngyösön nyíló McDonald's befotózása MCD McDonalds's Gyöngyös Étterem Nyitás 2018 júniusában nyíló McDonalds's befotózása
2018 júniusában nyíló McDonalds's befotózása
Vágólapra másolva!
A McDonald's bizonyos tételeket eltávolít a kínálatából annak érdekében, hogy az egyébként is leterhelt dolgozóknak könnyebb legyen a rendelések összerakása. Emellett az egész napos reggelit is beszüntetik, így a járvány végéig biztosan nem lesz elérhető a sokak által kedvelt szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

A világ legnagyobb gyorsétterem franchise-a nemrég bejelentette, hogy az Egyesült Államokban egy korlátozott, kevesebb tétellel ellátott menüt vezet be, annak érdekében, hogy a dolgozók hamarabb tudják elkészíteni a rendeléseket. A Business Insider értesülései szerint a McDonald's nem az alapanyagok hiánya miatt hozta meg ezt a döntést.

A laphoz eljuttatott belső levelezés alapján a beszerzés nem jelent gondot a franchise számára, a változás kizárólag a dolgozók érdekében történik.

A dokumentum szerint sok közönség kedvenc továbbra is szerepelni fog az étlapon, az egész napos reggeli viszont egyelőre nem.

Illusztráció Forrás: Ancsin Gábor / Képszerkesztőség/www.kepszerk.hu/Ancsin Gabor

Szintén egyre nagyobb az aggodalom a dolgozók körében, sokan félnek munkába járni. Ugyan a McDonald's több biztonsági protokollt is bevezetett, többek között az érintésmentes kiszállítást, azonban sok alkalmazott nem magát félti, hanem attól tart, hogy családtagjait fertőzheti meg.