Így reagálnak az üres luxusszállodák a járványra

főzés
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány következtében a luxusszállodák üresen állnak ezért online teszik elérhetővé az ötcsillagos élményeket. A szállodaipar híres szakácsai és koktélkeverői online oktatást tartanak, míg számos élményközpont otthoni időtöltésre és új készségek elsajátítására indít videókat – összegzi a CNBC.
Vágólapra másolva!

Silvia Grossi az Il Salviatino, a 15. századi Toszkán villa szakácsa heti kétszer ad online főzési leckét saját konyhájából. Grossi rövid videókban mutatja be, hogy

miként lehet gyorsan összeállítani olyan ételeket, mint a gnocchi vagy a házi pizza,

amikhez könnyen beszerezhetőek az alapanyagok.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A The Langham London Artesian csapata pedig a személyzet kedvenc kézműves koktéljait mutatja be, számos kulisszatitkot árulva el.

A The Langham Chicago cukrásza pedig gyermekeknek tart oktatást,

hogy miképpen is készíthetnek Lucky Charms müzli szeleteket.

A montanai Resort at Paws Up üdülőhely Instagram Live sorozatán olyan oktatóvideókat tesz közzé, hogy miképpen érdemes horgászni, hogyan találhatóak meg a természetben a szükséges alapanyagok, és hogy hogyan kell tábortüzet gyújtani.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A washingtoni Four Seasons hotel pedig a saját fejlesztői által összeállított tippeket teszi közzé, hogy miként valósítsuk meg a tökéletes otthoni nyugalmat.

Hasonlóan tesz a mexikói Rosewood Mayakoba személyzete is, akik a testmozgásról és a gyógynövények jótékony hatásairól osztanak meg útmutatókat.

A thaiföldi Anantara Golden Triangle Elephant Camp and Resort pedig

webkamerákat állított fel, hogy bárki láthassa a szabadon barangoló elefántokat,

amint fürdenek, esznek vagy játszanak.

A Nashville-i Bobby Hotel és a toszkánai Monteverdi szálloda pedig a helyi zenészeket támogatja azzal, hogy közvetítik otthoni koncertjeiket.