Már az MKB-nál is igényelhető az NHP Hajrá

2020.04.20. 16:45

Az MKB Bank és az MKB-Euroleasing elsők között csatlakozott a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett NHP Hajrá program elindításához, melyet a pandémiás helyzet negatív gazdasági hatásainak tompítása, az esetleges hitelpiaci zavarok megelőzése és elkerülése érdekében hívtak életre.

A Magyar Nemzeti Bank 2020. április 7-én jelentette be a gazdaság újraindítása érdekében létrehozott Növekedési Hitelprogram legújabb szakaszának elindítását.

Az NHP Hajrá konstrukció 1500 milliárd forint keretösszeggel, kis- és középvállalatok számára, akár 20 éves futamidővel, legfeljebb 20 milliárd forint összegben kínál – rendkívül kedvező forrás mellett – különböző hitelkonstrukciókat.

Az MKB-nál az elsők között igényelhetpő az NHP Hajrá konstrukció (a kép illusztráció)Forrás: AFP/PhotoAlto/Eric Audras/Altopress

Ginzer Ildikó, MKB Bank Nyrt. üzleti vezérigazgató-helyettese a sajtóközleményben elmondta, hogy az MKB Bank, ahogyan eddig is, a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a kedvezményes finanszírozási lehetőségeket minél hamarabb ügyfelei részére is elérhetővé tegye.

Az NHP Hajrá konstrukció ezért már a termék indulásának napján, 2020. április 20-tól igényelhető a banknál, melyről az mkb.hu oldalon adnak tájékoztatást.