Digitális tanácsadó szolgáltatást indított az MKB Bank a vállalatoknak is

MKB Bank
Budapest, 2016. január 27. Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A kormányzati programok még hatékonyabb támogatásának érdekében az MKB VideóBANK szolgáltatás a mai naptól már nemcsak lakossági, hanem vállalati ügyfelek számára is elérhető, tájékoztat arról a pénzintézet közleményében.
Vágólapra másolva!

Az MKB vállalati bankárai a legmodernebb digitális technológia eszközeivel – a jelenlegi egészségügyi helyzetnek megfelelve: a személyes érintkezés mellőzésével – állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Digitális szolgáltatásokat ajánl az MKB Bank a járványhelyzet miatt Forrás: MTI/Jászai Csaba

Az MKB VideóBANK a pénzintézet digitális fejlesztési programjának tervezett lépése volt, azonnali bevezetését a pandémiahelyzet indokolta.

A lakossági ügyfelek április 7-e óta – jelentős érdeklődést tanúsítva – használják a szolgáltatást, amelyet már a vállalati ügyfelek is igénybe vehetnek.

A pénzintézet tanácsadói élő beszélgetés során pontosítják a hiteligényt, adnak tájékoztatást a lehetséges konstrukciókról és az államilag támogatott hitellehetőségekről. A gyors, előzetes hitelképesség-vizsgálatot követően az érdeklődők el is indíthatják igénylésüket.

Az MKB Banknál már

elérhető NHP Hajrá konstrukció 1500 milliárd forint keretösszegében kis- és középvállalatok számára, akár 20 éves futamidővel, 1 millió forinttól indulva, legfeljebb 20 milliárd forint összegben kínál – rendkívül kedvező forrás mellett – különböző hitelkonstrukciókat.

Ezek elindítása az MKB VideóBANKon keresztül is lehetséges. Ennek használatával a hitelezési folyamat gyorsabb, kényelmesebb, tovább csökkenthető általa a fiókokban történő személyes ügyintézés. A szolgáltatás munkanapokon 8:00 és 16:30 között érhető el, használható mobileszközökön (Android és iOS), valamint asztali gépeken és laptopokon Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge és Apple Safari böngészőkben.