Egy bőröndnyi pénzt nyerhetünk a legújabb sorsjeggyel

Szerencsejáték Zrt.
Vágólapra másolva!
A Szerencsejáték Zrt. egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsoportja a kaparós sorsjegyeké, amelyek minden korosztály számára vonzó lehetőséget kínálnak. Egy friss kutatás eredményei most fényt derítettek a sorsjegyjátékosok motivációira, illetve a termék sikerének titkára.
Vágólapra másolva!

A sorsjegyek a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban, a Szerencsejáték Zrt. termékei közül talán ezek azok, amelyek a legszélesebb vásárlói kört érik el. A legfrissebb kutatásokból kiderült, hogy

a vásárlók többsége a kis nyereménnyel is elégedett, de vásárláskor és a sorsjegy kiválasztásakor a főnyeremény is vonzó tényező számukra.

A játék rendkívül gyors, hiszen lekaparás után azonnal megtudhatjuk, szerencsénk volt-e, ez pedig szintén kedvelt tulajdonsága ezen terméknek. A megkérdezett sorsjegyvásárlók közel kétharmada (61 százalék) vesz azért sorsjegyet, mert szeretne egy kisebb összeget nyerni, 36 százalékukat a főnyeremény, szintén 36 százalékukat pedig főként a játék gyorsasága motiválja. A játékélmény és -izgalom szintén nagy szerepet játszik, mindkettő a kutatásban résztvevők 34-34 százalékát ösztönzi játszásra.

Újabb kaparós sorsjegyet hozott forgalomba a Szerencsejáték Zrt. Forrás: BAGA/Baga

A megkérdezettek 23 százaléka vásárolja mindig ugyanazt a sorsjegyet, 24 százalék pedig általában a kedvencét veszi meg, és a megszokott játéka mellett időnként kipróbál más sorsjegyeket is.

Az érdeklődők május 8-tól, az 1000 forintos Pénzes bőrönd sorsjeggyel is próbára tehetik szerencséjüket, amelynek különlegessége, hogy 8 darab kinyitható felületet rejt.

Grafikájának köszönhetően az egyes ablakok felnyitásakor valóban úgy érezhetjük, mintha egy-egy pénzzel teli bőrönd tartalmát tárnánk fel. Eddig még nem alkalmazott megoldás továbbá az is, hogy a felnyitható ablakokon is található kaparófelület, amely duplájára növeli a játékmezőt, illetve fokozza a játékélményt is. A Pénzes bőrönd sorsjegy nyolc egyszerű és gyors játékot tartalmaz, amelyekben 3 egyforma szimbólumot kell megtalálnunk ahhoz, hogy nyerjünk. A játékmenetet a duplázó és a triplázó szimbólum időnkénti felbukkanása színesíti, amellyel az adott játékban elérhető nyereményünket megkétszerezhetjük vagy megháromszorozhatjuk. Egy sorsjeggyel 8 nyeremény is elérhető, a főnyeremény pedig 50 millió forint.

Egyre népszerűbbek a kaparós sorsjegyek

Egyre nagyobb az érdeklődés a kaparós sorsjegyek iránt, tavaly már több mint 110 milliárd forintért vásároltak belőlük - írta a Magyar Nemzet. A Szerencsejáték Zrt. forgalmi adatai szerint míg 2009-ben nagyjából 17 milliárd forint bevételt hoztak a kaparós sorsjegyek az állami cégnek, öt esztendő múlva már 63 milliárdos bevételt regisztráltak, tavaly pedig 112 milliárd forintot.

A sorsjegyek egyelőre az online értékesítési csatornákon nem érhetők el, a játékosok így a lottózókban és egyéb értékesítőhelyeken juthatnak hozzá a Pénzes bőrönd sorsjegyhez.

Aki lottózóba, vagy üzlethelyiségekbe tér be, ne feledje, hogy kötelező a száj és orr eltakarására alkalmas maszk viselése, azonban a 9 és 12 óra közötti, életkorhoz kötött belépési korlátozás a lottózókra nem vonatkozik.