Újra van tétje a szurkolásnak, hiszen a sportok szerelmesei hétről hétre egyre bővülő kínálattal találkozhatnak a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási oldalain. A Tippmixpro azonban még erre is rátesz egy lapáttal, hiszen a június 17-én induló Lendülj formába nyereményjáték keretében 8,3 millió forint összértékű egyenlegfeltöltést sorsolnak ki, amelyek között 3 darab, egyenként 500 ezer forintos főnyeremény is szerepel.

A Szerencsejáték Zrt. egyik kiemelt célja, hogy a folyamatosan változó igényeket szem előtt tartva fejlessze online sportfogadási oldalát, és még nagyobb játékélményt nyújtson a sportfogadó közösségnek. Ennek részeként a kiemelt események legnépszerűbb piacainál továbbra is magasabb oddsok várják a sportfogadókat, és  június 17-én elindul a Tippmixpro legújabb, Lendülj formába nyereményjátéka is. A kéthetes akció alatt 8,3 millió forint összértékű egyenlegfeltöltést sorsolnak ki a lelkes játékosok között.

IllusztrációForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A nyereményjátékban való részvételért nem kell mást tenni, mint június 17. és július 1. között legalább 1500 forint értékben fogadni a www.tippmixpro.hu oldalon, amelyet egyes és többes kötésben, valamint kombinációs fogadásokkal is meg lehet tenni. A sorsolásokon minden játékos annyiszor vesz részt, ahányszor a fent említett összegért fogadott.

A nyereményjáték ideje alatt több mint 600 nyertes részesül 5000 és 200 ezer forint közötti egyenlegfeltöltésben, ráadásként pedig 3 darab, egyenként 500 ezer forintos főnyereményt is kisorsolnak.