Megnőtt a kereslet az eldobható WC-tasakok iránt

Mature couple on Roadtrip Couple Road Trip Travel Leisure Activity Arms Outstretched Women Female Men Male Riding Two People Retirement Dusk Honeymoon 50s Mature Adult Mid Adult Arms Raised Driving Route 66 Fun Vitality Action Bonding Togetherness Getting
Mature Couple on Roadtrip
Vágólapra másolva!
A hordozható, a vizelet gyűjtésére kifejlesztett tasakok - más néven: eldobható piszoárok - lehetnek az idei év slágertermékei, írja az Ad Age alapján egy chicagói portál.
Vágólapra másolva!

Az írországi székhelyű, az elektronikus kereskedelem elemzésével foglalkozó Profitero úgy találta, az Amazonon ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a hosszabb utazásoknál használható, vizeletgyűjtő eszközök iránt. Az egyik legismertebb márka, a Travel John termékeire ötszörösére emelkedett a keresések száma a május 2-től június 6-ig terjedő időszakban.

A hordozható piszoárok - ilyeneket nők és gyerekek számára is készítenek - bizonyos vegyi anyagokat használnak arra, hogy a vizeletet megszilárdítsák, így a gyűjtőtasak később kidobható a szemétbe. A megoldás nagyon praktikus hosszabb utazásokon, vagy nagyobb autós túrák alkalmával. Az említett márka mellett, megnőtt a Pee Buddy termékek iránti kereslet is, ezeket kifejezetten nőknek ajánlják, tette hozzá a Profitero.

Az elemzőcég szerint, a forgalomnövekedésnek egyértelműen az utazási hangulat visszatéréséhez van köze.

A Travel John kaliforniai székhelyű gyártója kommunikációs ügynökségén keresztül azt nyilatkozta, "drasztikus emelkedést" regisztráltak az eladásaikban. A cég azt is elárulta, átmenetileg le is állították egyes közösségi média felületeken futó hirdetéseiket, hogy biztonságosan kiszolgálhassák a megnövekedett keresletet.

Egy másik piackutató cég, az NPD Group pedig azt közölte, május elejére növekvő forgalmat mértek a különböző, kempingezéshez kapcsolódó termékek amerikai forgalmában: a május 2-i adatok alapján, a megelőző két hétben, a sátrak forgalma 30, a kempingszékeké 119 százalékkal emelkedett. Szintén jelentős, 87 százalékos növekedést mértek a különböző hordozható, energiát biztosító készletek forgalmában is.