Újjáéledt egy népszerű kaparós sorsjegy

Szerencsejáték Zrt.
082694_Hung_13201-13202 Kaveszunet v3
Vágólapra másolva!
A mai nappal vezeti be a Szerencsejáték Zrt. az új, Kávészünet elnevezésű sorsjegyét. A játék a rohanó mindennapokban invitál pár perc pihenőre, egy gyors játékra. Az új Kávészünet sorsjegy az 500 forintos árkategóriában kínál gyors és egyszerű kikapcsolódást, 25 millió forintos főnyereménnyel.
Vágólapra másolva!

A Szerencsejáték Zrt. a 2013-ban bevezetett Kávészünet sorsjegy sikere után idén most bocsátotta ki új, azonos névre keresztelt sorsjegyét.

A sorsjegyen két játék található, amelyből a fő játék a kávébabok takarásában három nyerő szimbólumot rejt, míg a kávéscsészék alatt találjuk a saját szimbólumokat.

Ha a nyerő szimbólumok valamelyike megegyezik a saját szimbólumok közül bármelyikkel, nyerünk. Ha 2 szimbólumot találunk, a szimbólumhoz tartozó nyeremény duplázódik, ha pedig 5 szimbólumra bukkanunk, a nyeremény ötszöröződik. A Kávészünet sorsjegy bónuszjátéka akkor hoz fix 2500 forintos nyereményt, ha a croissantok alatt három azonos számra lelünk.

Az új kaparós sorsjegy Forrás: Origo

A Kávészünet azon játékosokat célozza meg, akik az alacsonyabb árkategóriába tartozó és egyszerűbb játékmenetű sorsjegyeket részesítik előnyben. A Szerencsejáték Zrt. 2020-as kutatása arra világít rá, hogy

a sorsjegyválasztásnál a legfontosabb tényező a játék ára, amelyet a főnyeremény összege, illetve a kaparófelületek száma követ.

A megkérdezettek leginkább 2-3 vagy 4-6 játékot szeretnek lekaparni – érdekesség, hogy minél gyakrabban játszik valaki, annál inkább kedveli a több (4 feletti) játékszámot tartalmazó sorsjegyeket. A sorsjegyet vásárlók nagy arányban vesznek kaparóst ajándékba, így egy közös kávézás alkalmával meglephetjük vele a barátokat és szeretteinket is.