Ugyanott fog landolni az utasszállító gép három óra után, ahonnan felszállt

EVA AIR
Vágólapra másolva!
Meghökkentő ötlettel készül augusztus 8-ra a tajvani EVA Air. Ez a nap a szigetországban az apák napja, és a cég ennek kapcsán repülős utazást szervez azoknak, akik már nagyon szeretnék újraélni a repülés élményét, de tartanak a külföldre utazástól.
Vágólapra másolva!

Felszáll, majd közel 3 órás repülés után, ugyanoda száll le az EVA Air rendkívül kedvelt, Hello Kitty témájúra festett repülőgépe augusztus 8-án. A cég azoknak ajánlja a szolgáltatást, akik már nagyon vágynak a repülés élményére. A vállalatnál ugyanis úgy látják,

nagyon sokan szeretnének újra repülni, csak nem tudnak, vagy nem akarnak külföldi utakra vállalkozni.

Persze azok sem járnak rosszul, akik egy kis kényeztetés miatt fizetnek be a repülős túrára, a fedélzeten felszolgált ételek elkészítését ugyanis egy Michelin csillagos sztárséfre, Motokazu Nakamurára bízták.

A légitársaság egyik gépe Forrás: EVA AIR

A fedélzeten ingyenes wifi áll majd rendelkezésre, és ha jó lesz az idő, az Airbus A330-as gép ablakaiból kitekintve, Tajvan látnivalóira is lehet egy-egy pillantást vetni a magasból.

A különleges repülős kirándulásra turistaoszályra 55 ezer forintnak megfelelő tajvani dollárért kínálják a jegyeket, üzleti osztályra ennél valamennyivel többet kell fizetni.

További érdekesség az úttal kapcsolatban, hogy a járat száma, a BR5288, kimondva kínaiul a "szeretem apukámat" hangsorral egyező jelentést hordoz.

null

null

A járvány legnagyobb vesztesei közé tartoznak világszerte a turizmus és a légi közlekedés iparágai, ez alól pedig Tajvan sem kivétel. Az ország már márciusban határzárat vezetett be. Külföldi állampolgárok - néhány speciális kivételtől eltekintve - azóta sem léphetnek be a szigetre. De a tajvani külügyminisztérium június végén azt közölte, megkezdik a korlátozások feloldásának vizsgálatát, és várhatóan fokozatosan feloldják a beutazási tilalmat is.