A Jóbarátok sztárja árulja malibui házát, ahol a karantént töltötte

jóbarátok, Matthew Perry
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 23: Actor Matthew Perry speaks onstage during the 64th Annual Primetime Emmy Awards at Nokia Theatre L.A. Live on September 23, 2012 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Matthew Perry, a Jóbarátok című televíziós sorozat egyik sztárja, eladásra kínálja ócenparti, Los Angeleshez közeli malibui házát, ahol a koronavírus miatti korlátozások alatt idejének java részét töltötte, írja a Manison Global szakportál.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves színész május elején vette be magát a négy hálószobás, három fürdőszobás, kétszintes házának falai közé, amikor egyre több államban, egyre szélesebb körben terjesztették ki a koronavírus miatti lezárásokat az USA-ban. Az épület a hollywoodi filmsztárok kedvelt helyszínén, a Malibunak hívott keskeny part menti sávon áll.

Matthew Perry, a sikersorozat Jóbarátok egyik sztárja Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

Később Perry több alkalommal készített bejegyzéseket saját közösségi média felületein a karantén alatt. Az egyikben például annak adott hangot, hogy számos olyan tengerparti csoportot lát házának erkélyéről, amelyben az emberek egyáltalán nem tartják egymástól a távolságot és maszkot sem viselnek.

null

null

"Ilyenkor sikítani tudnék. Aztán eszembe jut, hogy van ez a remek kis házam" - tette hozzá a sztár, aki egyébként a teraszán grillezve és az óceánt bámulva múlatta az időt a korlátozások alatt.

Mindenesetre a házért Perry

14,95 millió dollárt, azaz közel 4,5 milliárd forintot remél, legalábbis ennyiért listázzák most az ingatlant.

Perry még 2011-ben, 12 millió dollárért vásárolta meg az akkorra átfogó felújításon, részbeni újjáépítésen átesett házat. Egyébként nem ez az egyetlen nagy értékű ingatlana, amitől megválna. Árulja Los Angelesben lévő exkluzív apartmanját is. A színészhez közel állók szerint Perry a jövőben inkább New Yorkban szeretne több időt tölteni.