Összefogott a Lego és az IKEA

népszerű márkák galéria, ikea
The logo of IKEA is pictured outside Europe's biggest Ikea store in Kungens Kurva, south-west of Stockholm on March 30, 2016. - Ikea founder Ingvar Kamprad, who built a global business empire with revolutionary flat-pack furniture and dallied with Nazism in his youth, turned 90 today. (Photo by JONATHAN NACKSTRAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Együttműködik a Lego és az IKEA: a két cég közös munkájának eredménye a Bygglek-kollekció, ami tulajdonképpen legókocka-kompatibilis dobozokat foglal magába. Na, meg színes, műanyag kockákat – írja közleményében a svéd bútoróriás.
Vágólapra másolva!

A termékcsalád négyféle termékből áll: egy három kisebb dobozt tartalmazó készletből, két nagyobb dobozból, valamint egy készlet legókockából.

A Byglekk bármilyen már létező és a jövőben kapható Lego elemmel kompatibilis, mivel a fedélen és az első részen lévő bütykök a Lego játékrendszer részét képezik.

Illusztráció Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

− mondja Andreas Fredriksson, az IKEA of Sweden tervezője. Ráadásul a Bygglek kollekció illik más IKEA termékekhez is, így a gyermekek kreativitásának eredménye egyúttal az otthonok szép és egyedülálló dekorációját is jelenti.