Szeptember 4-én vezeti be a Szerencsejáték Zrt. legújabb, exkluzív kivitelű Kincseskamra elnevezésű sorsjegyét. A csillogó drágakövekkel és aranyérmékkel díszített sorsjegy az akár 75 millió forintos főnyeremény mellett 5 darab 10 millió és 15 darab 1 millió forintos nyereménnyel is várja a játékosokat.

A felnőtt magyarok kedvelik a sorsjegyeket, az Ötöslottó után a kaparósokkal játszanak legszívesebben, éppen ezért a Szerencsejáték Zrt. időről időre új termék kibocsátásával szólítja meg a játékosokat.

A vállalat friss kutatásából kiderül, hogy itthon a megkérdezettek 79 százaléka szokott kaparóst venni - írják közleményükben. 19 százalék igen elkötelezett vásárló, aki hetente játszik, 22 százalék pedig havi rendszerességgel vásárol sorsjegyet. A felmérésből az is kiderül, hogy legtöbben egy pozitív esemény, vagy csupán egy derűs nap alkalmával próbálnak szerencsét sorsjeggyel, a játék tehát a jókedvhez és az élményhez kapcsolódik, a pénzszerzési lehetőség csupán másodlagos faktor a döntésnél.

Az új sorsjegyek népszerűsége általában hamar megugrik; tízből nyolc sorsjegy-játékos szokott legalább alkalmanként vásárolni a legújabb kaparósból, 19 százalékuk kifejezetten rendszeresen választ az új sorsjegyek közül. A leginkább elkötelezett sorsjegy játékosoknak pedig közel fele próbálja ki őket rendszeresen.

Új sorsjegyet mutat be a Szerencsejáték Zrt.Forrás: M_Bastone/Szerencsejáték Zrt.

A hazai lottótársaság újonnan kibocsátott Kincseskamra elnevezésű sorsjegye kétezer forintba kerül, 10 darab egyszerű játékot tartalmaz és akár 75 millió forintot is lehet vele nyerni. Az új termék exkluzív kivitelű, amelynek ablakát – egy perforáció mentén – kinyitva olyan érzést kelt, mintha egy valódi kincseskamrába lépnénk be, amely tele van mesés keleti kincsekkel. Az 1., 3., 5., 7. és 9. játékban az a termék nyer, ahol a játékos egy játékban a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólumot talál. A 2., 4., 6., 8. és 10. játékban pedig az, amelyen a játékos egy játékban a kaparófelület alatt a „NYERŐ SZÁMOK" felirat által rejtettek valamelyikét megtalálja az „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok között.