Új számlacsomag jelent meg a középfokú szakképzésben tanulók számára

MKB, MKB Bank, illusztráció, 2020.04.30., Budapest
MKB Bank illusztráció. 2020.04.30 Budapest Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Dedikáltan fiatalok részére indít számlacsomagot az MKB Bank az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) partnereként. A csomagban foglalt szolgáltatások kialakításánál kiemelt szempont volt, hogy a fiatalok igényeire reagáljon, így digitális banki és kényelmi megoldásokat tartalmaz.
Vágólapra másolva!

Az MKB Jövőd számlacsomag 2020 szeptemberétől érhető el.

A számlanyitás folyamata teljesen online, a termék weboldalán és VideóBANK-on keresztül is kezdeményezhető.

Mindezeken felül a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszernek (KRÉTA) az MKB Bank rendszereivel történő összekapcsolásával kialakításra került egy felület, melynek köszönhetően az online számlanyitás az iskolai alaprendszerben is egyszerűen megkezdhető.

Az MKB Jövőd számlacsomagról bővebb információk a termékoldalon találhatók.

MKB Jövőd néven speciális számlacsomagot indított fiatalok részére az MKB Bank, partnerségben az Innovációs és Technológiai Minisztériummal Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ginzer Ildikó, az MKB Bank üzleti és általános vezérigazgató-helyettese a közleményben elmondta, hogy az alapvető pénzügyi ismeretek és a tudatos pénzkezelés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni, ezért fontos a számukra, hogy olyan könnyen kezelhető, hasznos eszközt adjanak a családok kezébe, melynek segítségével a fiatalok biztonságos és átlátható módon, mégis önállóságot tanulva ismerkedhetnek meg a pénzkezelés módjaival.