Fémdarabok lehetnek ebben az édességben, ne egye meg

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, nébih, cégtábla, logó
Budapest, 2018. május 27. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) cégtáblája a II. kerület, Kis Rókus utca 15/a-ban. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A Müller Drogéria Magyarország Bt. értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy országosan kivonta a forgalomból és visszahívta a fogyasztóktól a „Finom csillagok, kakaós" elnevezésű termék lenti azonosítóval rendelkező tételét. Az intézkedés oka, hogy a sütemény idegen anyaggal – apró fémdarabkákkal – szennyeződhetett, írja honlapján a Nébih.
Vágólapra másolva!

Az érintett termék azonosító adatai:

A termék neve: Finom csillagok, kakaós
Kiszerelés: 250 g
Gyártó: PICO Food GmbH
Minőségmegőrzési ideje: 2020.11.20
Gyártási szám: 20/11/2020
EAN: 4004363005012
Árusítási időszak: 2020.07.08-tól

Ellenőrizze a termék gyártási adatait! Forrás: Nébih

A visszahívásban kizárólag a fenti azonosítókkal ellátott termékek érintettek.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben az érintett termékből vásároltak, ne fogyasszák el.

A Müller a honlapján és az üzletekben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki, a termék vételárát pedig blokk nélkül visszatéríti.