A soron következő szombati lottóshow-ban kiderül, hogy elviszi-e egy szerencsés ötöslottó-játékos a 3,1 milliárd forint összegű főnyereményt. A játékosok ezen a héten a Novemberi Szerencsenapok akció keretében további pénznyereményekért is játszhatnak.

16 hete nem volt telitalálatos szelvény, így ezen a héten az ötös lottó várható főnyereménye már 3,1 milliárd forint. Mind az öt nyerőszámot utoljára július 18-án találta el egy játékos, aki akkor 1,7 milliárd forintot nyert - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt. Minden idők legnagyobb nyereményét, a 6,4 milliárd forintot szintén idén, márciusban vitték el 38 hét halmozódást követően. 

IllusztrációForrás: MTI/Mónus Márton

A Luxor-sorsolás beszélgetésének témáját ezúttal Budapest adja. A főváros születésnapjának apropóján a műsorvezetők Koniorczyk Borbála urbanistával beszélgetnek, aki 2013-óta vezet különböző tematikus sétákat Budapesten. A séták mellett szóba kerülnek a város legendái és rég elfeledett titkai is. 

Az ötös lottó több milliárd forintos főnyereményén felül a játékosok ezen a héten további több mint 117 millió forint különnyereményért is játszhatnak a november 14-ig tartó Novemberi Szerencsenapok akció keretében.  Míg az ötös lottó, a Skandináv lottó és az Eurojackpot esetében a napi nyeremény 1-1 millió Ft, a péntek 13-i sorsoláson pedig játékonként 13 x 1 millió Ft, addig a Joker esetében napi 500 ezer Ft, péntek 13-án 13 x 500 ezer Ft a nyeremény. Ezenfelül ráadás nyereményként 13-13 millió Ft várja a játékosokat az ötös lottó, a Skandináv lottó és az Eurojackpot esetében, a Joker játékban pedig 5 millió Ft.

A különsorsoláson való részvételhez 2020. november 6-14. között egy szelvényen az ötös lottó és a Skandináv lottó esetében legalább 1800 Ft, illetve a Joker esetében legalább 900 Ft értékben kell játszani, míg az Eurojackpot esetében egy szelvényen legalább 3 alapjátékot kell vásárolni. A részvételi feltételeknek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek a napi és a ráadás sorsoláson is.

A 3,1 milliárd forintos főnyeremény mellett Ákos várja a szombati lottóshow nézőit.