Egészen biztosan nem mindennapi élményben lehet részük azoknak, akik megszállnak majd a jövőre megnyíló Star Wars-hotelben. A Walt Disney World bemutatta az épület belső dizájnképeit.

Két éjszakát tölthet majd bárki a Star Wars-hotelben olyan környezetben, mintha a Star Wars-filmek világába csöppent volna, ami minden bizonnyal egészen magával ragadó élményt nyújt majd, és nem kizárólag a filmek és az azok köré épített kulturális és üzleti univerzum rajongóinak.

A Star Wars-hotel bejáratának vizuális terveForrás: Walt Disney World

A Walt Disney World szórakoztató park a filmek alapján felépített szállodája egyszerre nyújt majd élményeket és kikapcsolódást, amiről a most nyilvánosságra hozott dizájnképek is tanúskodnak. Bár a szálloda csak jövőre nyílik meg, az a mostani képekhez valószínűleg nagyon hasonló élményvilágot kínál majd.

A tematikus élményt biztosító szálloda két éjszakás szálláshelyeket kínál majd a Disneyland szórakoztató parkban, a floridai Orlando mellett, az Egyesült Államokban.

A szálloda neve egészen pontosan Star Wars: Galactic Starcruiser lesz, az épület maga pedig a Halcyon űrhajó belső terére hasonlító dizájnnal fog felépülni.

A szobákat úgy rendezték be, hogy egy űrhajóskabin belsejéhez hasonlítsanak, színviláguk pedig narancssárga lesz és fehér, ami emlékeztet majd a filmek pilótái által viselt ikonikus ruhákra.

A Star Wars-hotel szobaképe a felnőttek franciaágyával és a gyermekek "legénységi"  ágyaivalForrás: Walt Disney World

A szobákban széles kétszemélyes ágyakon pihenhetnek majd a szülők, míg a gyerekeket tematikus emeletes ágyakkal várják, melyek a falba építettek. Ezeket olyan eszközökkel szerelik fel, hogy a gyerekek úgy érezzék, ők vezetik az űrhajót. Minden kabinban lesz egy „ablak" a világűrre, amelyen keresztül a vendégek más űrhajókkal és egyéb galaktikus látnivalókkal találkozhatnak majd.

Egy pillantás a kis szuperhősök fekhelyéről a virtuális ablak felé, ahol más űrhajókat is láthatunkForrás: Walt Disney World

Az épület tematikáján kívül más is emlékezteti majd a vendégeket a Star Wars világára. Ilyenek lesznek a tematikus ételek, vagy az „űrhajón" sétáló „legénység" és egyéb beépített karakterek, akikkel a vendégek akár interakciót is kezdeményezhetnek. Aki ennél is többre vágyik majd, az benevezhet a fénykardos tréningekre, vagy egyedi kirándulásokra indulhat a Batuu bolygón.

Ehhez hasonló világ fogadhatja majd a vendégeket a Star Wars-hotel "fedélzetén"Forrás: Walt Disney World

A különleges szállodába most még nem lehet szobát foglalni, de aki érdeklődik az újdonság iránt, az többet is megtudhat a helyről a Disneyworld.co.uk oldalon.

Forrás: Mirror.co.uk