Negyedik generációs elektromos rollert mutattak be

elektromos roller, Párizs
(FILES) In this file photo taken on March 03, 2019, a woman uses an Lime-S electric scooter of the US company Lime in Paris in Paris. - A man in his twenties has died in Paris after his electric scooter collided with a lorry, sources said on June 11, 2019 amid growing concern over the safety of the increasingly popular contraptions in the French capital. (Photo by KENZO TRIBOUILLARD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Lime nemrég bemutatta negyedik generációs elektromos rollerét, amely akkumulátora már cserélhető lesz, ráadásul még nagyobb hangsúlyt fektetett a cég az utasok biztonságára a fejlesztés során.
Vágólapra másolva!

A e-rollerek rövid távú kölcsönzésével foglalkozó cég nemrég közölte a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, hogy hamarosan története során először profitábilis lehet a cég.

Illusztráció Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Emellett szintén bemutatták legújabb elektromos rollerüket, amely már a negyedik fejlesztése a Lime-nak és sokkal biztonságosabb lesz, mint a korábbi változatok,

valamint cserélhető akkumulátorral fog rendelkezni, amely megkönnyíti az eszközök töltését és javítását is.

Wayne Ting, a cég vezérigazgatója egy konferencián nemrég arról beszélt, hogy a vállalata az első olyan mobilitási cég, amely pozitív cast flowt tudott felmutatni valamelyik negyedévében. Mindez pedig azt is jelenti, hogy a várakozások szerint 2021-ben már profitot fognak termelni.