Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. együttműködést írt alá az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startuppal, a Roksh-sal. A megállapodás értelmében a jövőben a diszkontlánc ínálatából közel 3000 termék lesz online rendelhető a roksh.com weboldalon. A szolgáltatás Budapest területén vehető igénybe.

Az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó roksh.com weboldalán – a Magyarországon működő diszkont áruházak közül elsőként – immár a diszkonktlánc termékeit is meg lehet rendelni házhozszállítással. A vásárlók a roksh.com honlapján közel 3000, az áruházláncI által forgalmazott, zömében saját márkás élelmiszer, illetve egyes nem-élelmiszer jellegű termék közül választhatnak.

"Magyarországon az Aldi lesz az első diszkont áruházlánc, amelynek termékei elérhetők lesznek a Roksh weboldalán"  – mondta Bernhard Haider, az áruházlánc országos ügyvezető igazgatója.

IllusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

A budapesti vásárlók mostantól a weboldalon – az irányítószámuk megadását követően – a forgalmazott termékekből is összeállíthatják bevásárlólistájukat. A termékek kiválasztása után megjelölhetik, hogy mikor és hol szeretnék a bevásárlásukat átvenni. Ezt követően profi „Személyes bevásárló" elmegy a vásárlóhoz közeli üzletbe, ott gondos odafigyeléssel összeválogatja a termékeket, és az áruházban elérhető aktuális áron megvásárolja azokat. A bolti kínálat és a leadott bevásárlólista közötti esetleges áreltérés vagy termékhiány esetén a vállalat személyes bevásárló kollégája telefonon egyeztet velük a megoldásról - szerepel az Origóhoz eljuttatott közleményben.

Elindult az Aldi online bevásárlási szolgáltatása a Roksh magyar startup weboldalánForrás: Aldi

„Az elmúlt hónapokban az Aldi-val közösen azon dolgoztunk, hogy a cég kiváló minőségű termékeit a vásárlók által kedvelt alacsony árakon a Roksh megbízható személyes bevásárlóinak segítségével minden budapesti vásárló az otthonába rendelhesse" – nyilatkozta Kövesdi Áron, a Roksh ügyvezetője.

A bevásárló szolgáltatás a karanténban tartózkodóknak is elérhető. A vásárlónak a megrendelés leadásakor csupán a megjegyzés rovatban fel kell tüntetnie, hogy karanténban van. Ebben az esetben a személyes bevásárló felveszi vele a kapcsolatot telefonon és leegyezteti, hogy a csomagot az ajtó előtt hagyja, így nem szükséges fizikai érintkezés, hiszen a vásárlás összegét bankkártyával előre ki tudja fizetni a megrendelő.