Megújult a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási oldala

Vágólapra másolva!
A Szerencsejáték Zrt. megújította az árbevételének közel felét adó sportfogadási üzletágának online platformját, a Tippmixpro.hu-t. A modern arculatú és számos új funkcióval kiegészült oldal mobilbarát formában, megújult fogadószelvénnyel és interaktív élményt nyújtó élő fogadásokkal érhető el - írja a vállalat közleményében.
Vágólapra másolva!

Teljesen megújult Magyarország egyetlen legális online sporfogadási oldala, a Tippmixpro. A stratégiai szintű termékfejlesztéssel a Szerencsejáték Zrt. a legnagyobb globális versenytársakhoz hasonló magas szintű digitális ügyfélélményt nyújt, miközben biztonságos keretek között kínál vonzó alternatívát a hazánkban engedéllyel nem rendelkező játékszervezőkkel szemben.

A több hónapon át tartó fejlesztés eredményeként egy modernebb, technikailag fejlettebb, felhasználói szempontból átláthatóbb és kényelmesebb fogadási portál jött létre.

Ezzel a nemzetközi trendeknek megfelelően formailag és tartalmilag is új fejezetet nyit a Tippmixpro, amely a virtuális térben 2013-ban kezdte meg működését a több mint két évtizedes múltra visszatekintő Tippmix után.

Forrás: Tippmixpro/Origo

„A nyereményvisszafizetési arány növelése és a fogadási kínálat bővítése után újabb fontos állomás a Tippmixpro oldalának megújítása. A modern dizájn mellett az új funkciókat annak érdekében építettük be, hogy a fogadás folyamata egyszerűbbé és gyorsabbá, egyúttal élvezhetőbbé váljon" – értékelte Horváth Zoltán, a vállalat sportfogadási vezetője az online szegmens megújítását.

A látványos átalakulás eredményeként a Tippmixpro új, mobilbarát oldala gyorsabb, gördülékenyebben használható, így nagyobb élményt nyújt a mobiltelefonról történő fogadás. A fogadószelvény is megújult: kényelmesebbé és átláthatóbbá vált, ráadásul immár a gyorsfogadás opció is elérhető, amellyel egyetlen kattintással beküldhető a szelvény. Emellett az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő élő fogadások színterét is újraértelmezte a Szerencsejáték Zrt., hiszen a live streammel kiegészülő folyamatos információszolgáltatás mellett az adott sportesemény állásán túl valós időben jut hozzá minden olyan adathoz a fogadó, amely segítheti a döntése meghozatalában.

A számtalan újdonság közül az egyik sokak által várt fejlesztés eredménye, hogy mostantól az események személyre szabhatóan, igény szerint az egyes fogadási piacok csoportosításával jelennek meg.

Ebbe az irányba mutat az is, hogy a felhasználó kedvencnek jelölhet sportágat, bajnokságot és csapatot is, a kedvencekhez kapcsolódó sportesemények pedig vizuális kiemelést kapnak. Az új Tippmixpro oldalon már van lehetőség a megjátszott szelvény élőben történő követésére, de akár az elindított kifizetések is visszavonhatók.

A sportfogadás a Szerencsejáték Zrt. legnagyobb forgalmat lebonyolító üzletága, 2019-ben a teljes árbevétel 47,1 százalékát tette ki.

Ezen belül az online csatorna, azaz a Tippmixpro.hu részaránya az előző évekhez hasonlóan idén is növekszik. Az online sportfogadás népszerűségét az új regisztrációk folyamatos gyarapodása mellett az is mutatja, hogy az elmúlt hetekben többször is megdőlt a termék abszolút árbevételi rekordja. A nemzetközi sportélet csúcsra járásával és az e-sport fogadás bevezetésének is köszönhetően pedig a Tippmixen és a Tippmixprón együttesen immár akár heti 200 ezer fogadási esemény közül választhatnak a játékosok.