Az Amazon dolgozójának öltözve loptak el küldeményeket

rendőr, police, ruhát vett a tolvajnak
33987044 - detail of a police officer
Vágólapra másolva!
Virginia államban, Richmond városában egy biztonsági kamera vette fel, hogy az Amazon dolgozójának öltözött tolvaj egy lakóház verandájáról lopja el a csomagokat.
Vágólapra másolva!

A kamera felvételein látszik, hogy a cég arculati elemeit mutató ruhában lévő tolvaj egy feltehetőleg üres dobozt vitt az egyik házhoz, amelyet letett, majd az ott lévő három csomagot felkapta és elviszi, majd azokat egy kék furgonba rakta, nem messze a háztól.

Az Amazon szóvivője a 8News hírcsatornának elmondta, hogy az elkövetők nem a vállalat dolgozói, hiszen egy sem tartózkodott a környéken a bűncselekmény elkövetésének időpontjában.

Az egyik helyi lakos elmondta, hogy az utóbbi időszakban megszaporodtak a hasonló esetek a környéken. Nem csak Richmondban számoltak be Amazonos dolgozónak öltözött tolvajokról, hanem Greensboroban is.

Illusztráció Forrás: AFP/Denis Charlet

A helyi rendőrség arra kér mindenkit, hogy ne rendeljenek házhoz terméket, ha azt nem tudják személyesen vagy rokonok segítségével átvenni. Ha tehetik, inkább az irodájukba vagy munkahelyükre kérjék a szállítást, ha pedig ez nem lehetséges, akkor kérjenek meg ismerőst, rokont vagy a szomszédot, hogy vegye át a csomagot.