Januártól új szakértői cikkek segítik az eligazodást a pénzügyekben

Magyar Nemzeti Bank, MNB, MNB székház, Szabadság tér 9., székház
Vágólapra másolva!
Januártól indul az MNB pénzügyi sarok: a jegybank munkatársai szakértői, ám közérthető, világos, segítő írásaikkal jelentkeznek az Origón. Megtakarítások, adósságrendezés, biztosítások, és minden, ami a pénzügyekről szól – a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szakemberei segítenek eligazodni és tisztán látni sokakat érintő, hosszabb távra szóló pénzügyi kérdésekben.
Vágólapra másolva!

Új sorozat indul az Origo Gazdaság rovatában 2021 januárjától. Az MNB pénzügyi sarokban megjelenő cikkek sokakhoz szólnak majd, olyan kérdésekkel, melyek a lakosság széles rétegeit érintik, aktuális, pénzügyi jellegű kérdéseket – és válaszokat – bemutatva.

Mikor érdemes hitelkiváltásba kezdeni? Mit érdemes annak megfontolnia, aki hitelét külföldi devizában fizeti? Hogyan vághatunk bele valamilyen megtakarításba? Ha pedig a magunk és környezetünk egészsége is fontos: mit jelent a pénzügyek világában az, ha valami „zöld"?

Ilyen jellegű, mindannyiunk pénzügyi döntéseit befolyásoló, aktuális témákban segítik a fogyasztói tudatosságot a jegybank szakértői, az Origón januártól rendszeresen megjelenő, számos pénzügyi vonatkozású témát lefedő szakmai cikkeikkel, anyagaikkal.

A Magyar Nemzeti Bank székháza Fotó: Szabó Gábor - Origo

Így a kijelentés bizonyosan nem túlzás: mindenkinek érdemes figyelemmel kísérnie ezeket a megjelenéseket itt az Origón, illetve közösségi csatornánkon is.