Ismét hazudott a 444, Palkovics László miniszter nem mond le

PALKOVICS László
Csorna, 2020. december 10. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszédet mond az Ecosolifer Kft. csornai napelemcella-gyárának avatásán 2020. december 10. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Voltam én már pitbull, Orbán tematikus hóhéra és ügyeletes rosszfiú is a sajtóban, de továbbra sem vagyok sértődős típus – mondta a Világgazdaságnak Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, amikor egy korábban egyeztetett időpontban készített interjú során szó esett a lemondásával kapcsolatos álhírekről is.
Vágólapra másolva!

A miniszter

cáfolta a 444.hu-n megjelent állításokat, miszerint beadta lemondását Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki ezt visszautasította.

Azt vállaltam, hogy a miniszterelnök felkérésére négy éven át vezetem az Innovációs és Technológiai Minisztériumot, tartom magam a megállapodáshoz, így tehát nincs ügy, ebben nincs semmilyen változás – tette hozzá az ITM első embere.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszédet mond az Ecosolifer Kft. csornai napelemcellagyárának avatásán, 2020. december 10. Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Palkovics hangsúlyozta, hogy ez fegyelmezettséget igényel, márpedig ő egy fegyelmezett harcos, a hivatkozott cikk erre utaló részével nem is vitatkozna. Mint ahogy azzal sem, hogy Kaderják Péter a hazai energiapolitika első számú szakértője.