A Meridian városából származó Bryan Moss immár hatszoros szerencsejáték-nyertesnek mondhatja magát. Eddig már nyert nagyobb összegeket, de most a több százezer dolláros főnyereményt tudhatja magáénak.

Bryan Moss pár napja 250 ezer dollárt nyert egy kaparós sorsjeggyel – közölte az Idaho Lotto sajtóközleményében. A férfi eddig már ötször nyert nagyobb összegeket, viszont most a fődíj lett az övé. A szerencsés nyertes, aki a Newko Sport Nutrition vitaminos táplálékiegészítő bolt tulajdonosa, elmondta, hogy rendszeresen játszik szerencsejátékokat, mivel tuja, hogy az idahói iskolákat támogatja ezzel.

IllusztrációForrás: crossword

Büszke vagyok arra, hogy támogatni tudom az idahói iskolákat, hiszen ezért játszom." - mondta Bryan Moss nyilatkozatában. Hozzátette, hogy a nyeremény felét félreteszi, hogy lánya a megfelelő oktatásban részesüljön a jövőben.

Az Idaho Lotto a története során már összesen 961,5 millió dollár étékben járult hozzá az állami iskolák és a Permanent Building Fund alapítvány támogatásához, amely alapítás óta segíti az állami üzemeltetésű létesítményeket.