Ígér néhány újdonságot a népszerű videós platform, de nem tudni, mennyiért

YouTube TV Is Adding 4K Streaming and Offline Viewing
Vágólapra másolva!
A YouTube TV bejelentette, hogy számos prémium funkciót vezet be szolgáltatásába, viszont az új csomag költségeiről még nem tudni sokat- számol be róla a Gizmodo.
Vágólapra másolva!

A televíziós szolgáltatásoknál az egyik meghatározó szempont az előfizetése költsége. Mindemellett a funkciók is nagyon fontos szerepet töltenek be. Példaként említve: egy több tagú család valószínűleg a többeszközös hozzáférhetőséget szeretné használni, így nem mindegy, hogy az adott előfizetés hány eszközön teszi lehetővé az egyidőben történő tartalomfogyasztást.

Ebből következik, hogy a YouTube TV bővíti funkcióit, hogy még több előfizetőt vonzzon be, így számukra elérhető lesz 4K minőségben a legtöbb műsor, és offline megtekintésre is lesz lehetőség.

Jelenleg a szolgáltatás előfizetése hat felhasználói fiókot támogat, amelyből legfeljebb három használhatja egyidejűleg folyamatosan a funkciókat. Mindemellett a vállalat elmondása szerint a 4K felbontás előnyei elérhetőek lesznek korlátlanul és párhuzamosan több eszközön az otthoni közvetítés során, ami kifejeztetetten csábító lehet a nagyobb családok és háztartások számára.

Illusztráció Forrás: YouTube TV

A bejelentés mellett viszont több kérdés megválaszolatlanul maradt, mint például, hogy mennyibe fog kerülni a prémium csomag.

Az alapcsomag önmagában havonta 65 dollárt kóstál. Ugyanez a költsége a Hulu-nak és a Live TV-nek, viszont mindkettő elég költségessé válik, ha az ember további prémium funkciókat, kiegészítő szórakoztató csomagokat szeretne.

Ennek ellenére a 4K minőségű közvetítés nagyon ígéretesen hangzik, főleg a világjárvány idején, amikor az emberek sok időt töltenek otthon.