A kerek 50. évfordulóját ünneplő Cadbury Creme Eggs egy jól ismert sörfőző vállalattal karöltve hozza el az emberek számára a világ egyik legmeglepőbb párosítását. A szeszesital annyira népszerű volt megjelenésének első napján, hogy teljesen kifogytak belőle. Újabb adag csak a jövő héttől lesz elérhető a csokoládés sörből.

Ebben az évben ünnepli 50. születésnapját a Cadbury Creme Eggs és egy, az 50. évfordulóhoz méltó, ötlettel állt elő. A Cadbury vállalat a híres Goose Island sörfőzdével dobott piacra egy igencsak bizarr ízvilággal felruházott sört.

A Golden Goo-Bee-Lee elnevezésű krémes barna sör (Creme Stout) malátázott árpa, zab, búza és tejcukor keverékével készül, amely tükrözi Anglia egyik kedvenc csokoládétojásának ízét. A korlátozott mennyiségben elérhető szeszes italt főzéséhez vanília- és zúzott kakaóbabot használtak, hogy elhozzák a Cadbury Creme Egg csokitojások krémes és gazdag ízvilágát.

Illusztráció a termékrőlpinterest

Andrew Walton, a Goose Island sörfőző mestere elmondta:
A Golden Goo-Bee-Lee barna sörrel tudtuk, hogy sok embert fogunk elérni, akik mind különböző tapasztalatokkal rendelkeznek a kézműves sörökről. A termék megalkotásakor biztosra akartunk menni azzal kapcsolatban, hogy aki kipróbálja az egy egyedi élmény részese lesz és ízleni fog neki."

A termék 2021. március 3-án vált elérhetővé a sörfőzde weboldalán, de a hatalmas vevői érdeklődést kiváltó barna sörkülönlegesség már az első nap elfogyott. A vállalatnál azt ígérik, az óriási érdeklődés miatt, rövidesen újra elérhetővé teszik az italféleséget, igaz, korlátozott mennyiségben.