Új sorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. egyik termékcsaládja

Illusztráció
Vágólapra másolva!
A Szerencsejáték Zrt. március 5-től egy újabb taggal, a Mega Black Jack sorsjeggyel bővíti népszerű Black Jack sorsjegycsaládját, amelynek főnyereménye 50 millió forint. Az új sorsjegy az eddigiektől eltérően egy „játék a játékban" megoldással fokozza a sorsjegy nyújtotta izgalmakat, ráadásul így az elérhető nyeremény is megduplázható - írják közleményükben.
Vágólapra másolva!

A kétféle színváltozatban elérhető Mega Black Jack játékmenetében és megjelenésében egységet alkot a sorsjegycsalád kisebb tagjaival. Egyedisége az új típusú – játék a játékban – megoldásban rejlik, vagyis nem csak fekete, hanem piros szimbólumok is felbukkannak a kaparófelület alatt, amellyel az adott játékban elérhető nyeremény akár meg is duplázható. A sorsjegy 1000 forintos darabárával a közepes árkategóriájú kaparósok közé tartozik, hat kaparófelületén pedig öt Black Jack típusú és egy bónuszjáték található.

Illusztráció Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság tavalyi kutatásából kiderül, hogy a heti rendszerességgel vásárló játékosok közel négyötöde a sorsjegykínálat állandó részét képező Black Jack és Szuper Black Jack sorsjegyek mellett örülne egy új, magasabb árkategóriájú, Black Jack játékokon alapuló sorsjegy bevezetésének. A termékcsalád bővítését a 2020-as népszerűségi adatok is indokolják, miszerint a legkedveltebb kaparós sorsjegyet, a Bukszát közvetlenül a Szuper Black Jack követte.

A dobogó harmadik fokát a sorsjegycsalád alapjátéka,

maga a Black Jack foglalta el, több mint 15 millió darab értékesített sorsjeggyel.

A kutatás kitért a kaparós sorsjegyek kinézetére is, eszerint a játékosok által leginkább kedvelt tematika a szerencsejátékokat ábrázoló szimbólumok, így például a kártyajátékok közismert elemei.

A sorsjegyek a vállalat egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsoportja, mivel széles vásárlói kört érnek el, valamint gyors, izgalmas és sokszínű játékokat kínálnak.

A játékosok közel fele általában egyszerre csak egy sorsjegyet vásárol, több, mint harmaduk viszont többet is, tízből nyolc sorsjegyjátékosra pedig jellemző, hogy kipróbálja a legújabb termékeket is - zárul a közlemény.