A 21 ezer négyzetméteres épület a legdrágább, nem közvetlen óceán kijáratos ingatlan Dél-Floridában. Az épület Delray Beach-en található, ami egy kis város Florida délkeleti partján. Ez Florida legdrágább desztinációja.

A villa árát eredetileg 23,5 millió dollárban határozták meg, azonban a koronavírus-járvány miatt végül „csak" 19 millió dollárért, átszámítva körülbelül 5,8 milliárd forintért, talált új gazdára.

A Rockybrook néven emlegetett ingatlan 7 hálószobával, 14 fürdőszobával rendelkezik. Az épület fő konyhájában két hatalmas márvány pult található és innen nyílik a teljes elzárt „szakács konyha", melyet a felbérelt szakácsok valójában főzésre használnak.

A Delray Beach-en található villa végül 19 millió dollárért talált új gazdára.Forrás: Douglas Elliman

A 2,5 hektáros telken elhelyezkedő ingatlan kertjében több medence, vízesés, barlang és teniszpálya is található.

A főlakosztályhoz tartozó fürdőszobában még kandalló is van, nem is beszélve azokról a kategóriában alapvetőnek számító luxus felszereltségekről, mint a jacuzzi, kristálycsillár, vagy a márvány- és ametiszt burkolatokról.

A gyerekszobál külön szárnyban találhatók, ahol ugyanúgy van konyha, nappali is. A szórakozásért egy saját bowling pálya is, illetve egy 20 fős moziterem rendelkezésre áll.

A teljesen üvegből készült borospince és saját szépségszalon pedig igazán különlegessé teszi az ingatlant.