A Crocs márkához hasonlóan az Adidas is előállt saját személyre szabható darabjával, méghozzá nem is akármilyen vállalattal együttműködve. A vállalat Ultraboost DNS futócipőjének ikonikus háromcsíkos emblémáját a Lego sokszínű építőkockáival lehet feldíszíteni, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy megalkossa a saját, egyedi verzióját a lábbeliből.

Az Adidas Ultraboost DNA X Lego sportcipő 200 dollárért (körülbelül 60 ezer forintért) lesz elérhető a vállalat hivatalos honlapján a napokban. A darab különlegessége abban rejlik, hogy a híres öltözködési márka logója a lábbeli két oldalán Lego építőkocka alapként funkcionál, melyre tökéletesen illeszkednek az építőkockás vállalat színes darabjai. Ennek köszönhetően a tulajdonos kedvére díszítheti fel futócipőjét, így megalkotva saját, különleges darabját.

Adidas Ultraboost DNA X Lego cipőForrás: Adidas

A sportvállalat legújabb cipőjén egyértelműen látszik, hogy a Lego ihlette, mivel a termék orrát és betétjét is a játékvállalattól már jól ismert minta fedi. Mindemellett a lábbeli nyelvén az Adidas mellett a Lego logója is helyett kapott.

Habár a kollekció megvásárlása esetén a megrendelők csak a 4 alapszínű téglagyűjteményt kapják kézhez, feltehetően semmi sem fogja megakadályozni őket abban, hogy a saját, több színű játékkockáit használva még érdekesebbé tegyék a sportos lábbelit. Az elképzelés hasonló a Crocs által piacra dobott papucsokéhoz, ahol a termék viselője úgy díszíti fel kedvenc darabját, ahogy szeretné, a fő különbség, hogy az Adidas egy személyreszabható, sportos darabot tett elérhetővé a lelkes rajongók számára.