Elképesztő roham a brit Tescóban: 87 ezren álltak online sorba egy fura termékért

Tesco áruház bolt kereskedelem élelmiszer
A Tesco logo is pictured at a supermarket in west London on April 22, 2015. Britain's biggest retailer, supermarket group Tesco, announced Wednesday that it had plunged massively into the red last year as it took a hit on the value of its property. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
Vágólapra másolva!
Angliában az embereket eltöltötte a tavasz igézete, és hihetetlen mennyiségű rendelést adtak le a Tesco egyik akciós kerti bútorára.
Vágólapra másolva!

Az angolok szinte megőrültek egy termékért, és úgy látszik, hogy gőzerővel készülnek a tavaszra, a jó marketingesek pedig zseniálisat húztak - írja a birminghammail.co.uk nyomán a promotions.hu. Az online webshopban 87 ezer ember jelentkezett be egy rattan függő tojásszékért, amelyet úgy hirdettek:

A Tesco Nagy-Britannia legnagyobb kiskereskedelmi cége Forrás: AFP/Adrian Dennis

A terméket pár napja 150 fontért tették fel a webshopra, ez magyar pénzre átszámítva körülbelül 60 ezer forint, de ennél jóval magasabb szokott lenni ezeknek az eszközöknek az ára a szigetországban.

A kiskereskedelmi őrületet kiváltó függőszék:

Forrás: Aldi videó

A rattan függő tojásszék-őrülethez közvetve hozzájárultak Anglia-szerte ismert hírességek is, akik az elmúlt hónapokban elkezdtek lakberendezési tippeket adni az Instagram-oldalaikon, és valahogy ez a függőszék mindenhol feltűnt, mint a tavaszi kert egyik kötelező darabja.

A hírek szerint a terméket aztán az Aldi is készletre vette, az őrület pedig ott is folytatódott.