Egy rejtélyes tinédzser letaszította a trónjáról Kylie Jennert

fiatal, üzletember, ismeretlen, illusztráció
young man standing in a dark room in front of a window
Vágólapra másolva!
Már nem a valóságshow-szereplő és celeb Kylie Jenner a világ leggazdagabb fiatalja, hanem egy olyan német tinédzser, aki egyelőre az ismeretlenség ködébe burkolózik. Olyannyira, hogy még fotót sem lehet fellelni róla az interneten.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Kevin David Lehmann tavaly szeptemberi nagykorúvá válásakor

3,3 milliárd dollárnyi részvénycsomagot örökölt apjától, a német dm drogérialánc tulajdonosától, Günther Lehmanntól

– derül ki a világ leggazdagabb embereiről az idén 35. alkalommal összeállított Forbes-listáról.

A dm-et, amely a Lehmann-család gazdagságának első számú forrása, 1974-ben alapították. Csak Németországban 41 ezer embert foglalkoztat több mint 2000 üzletében - írja az scmp.com.

Sem a fiatal milliárdos, sem apja nem vesz részt közvetlenül a cég irányításában, és mindketten távol tartják magukat a nyilvánosságtól.

A világ legfiatalabb milliárdosa egyelőre kerüli a nyilvánosságot Forrás: Shutterstock

A világ második leggazdagabb fiatalja a legfrissebb rangsor szerint a 24 esztendős kínai Wang Zelong 1,5 milliárd dolláros vagyonnal, a harmadik és negyedik helyen pedig a norvég testvérpár, a 24, illetve 25 éves Alexandra és Katarina Andresen állnak, 1,4 milliárd dollárral. Ők a több milliárd dolláros forgalmú családi befektetési vállalkozás, a Ferd tulajdonosai.

Mindez azt is jelenti, hogy letaszították trónjáról a tavalyi első helyezettet, a valóságshow-szereplő és divatikon 23 esztendős Kylie Jennert, akit vitatott körülmények között kiáltottak ki a világ legfiatalabb önerőből lett milliárdosának.

Később ugyanis kiderült róla, hogy vagyona nem éri el az egymilliárd dollárt.