Kígyót talált az Aldi csomagolt salátájában egy vásárló

Kígyót talált a salátájában egy ausztrál nő, Aldi, nyomozás
Vágólapra másolva!
Az Aldi ausztráliai vállalata vizsgálatot indított, miután egy vásárló azt állította, hogy egy élő kígyót talált a salátájában. A diszkonthálózatot működtető cég szóvivője szerint fogalmuk sincs, hogyan került az állat a műanyag zacskóba.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál ABC hírportál egy igencsak különleges hírről számolt be, miszerint egy Lesley Kuhn nevű vásárló Sydney-ben egy élő kígyót talált a csomagolt salátájában. A furcsa eset után rögtön figyelmeztetni próbálta az Aldi boltjaiban vásárlókat, hogy figyeljenek oda, nehogy úgy járjanak, mint ő.

Lesley Kuhn egy Facebook-csoportban tette közzé a félelmetes felfedezését:

A képen jól látható, ahogy a kis feketés-szürke kígyó a salátalevelek köré tekeredik Forrás: ABC Australia

Az Aldi is reagált a különleges esetre, szóvivőjük elmondása szerint fogalmuk sincs, hogyan került a hüllő a zacskóba. Hozzátette, hogy a vállalat Ausztrália legnagyobb vadvédelmi és rehabilitációs jótékonysági szervezetével, a Wildlife Information, Rescue and Education Service-szel (WIRES) együttműködve azonosította a kígyó természetes élőhelyét, amely nyilvánvalóan nem az Aldi áruháza.

Az ABC beszámolójából az is kiderült, hogy a diszkonthálózatot működtető cég a termékbeszállítókkal összefogva próbál utánajárni annak, hogyan kerülhetett egy kígyó becsomagolva az áruház polcaira.

A kígyó a salátában Forrás: ABC Australia

A hüllőt végül Queenslandben engedték szabadon, ahol a zöldséget szedték. John Grant a WIRES-től úgy hiszi, hogy a fiatalkorú kígyót a salátával együtt szedték fel és mivel kicsi volt, nem okozott nagy feltűnést.

Az Ausztrál Múzeum kifejtette, hogy a sápadt fejű kígyó egy félénk, de ideges faj egyede, ha sarokba szorítják könnyen nyugtalanná válik. Ezek az állatok leginkább üreges és kéregfákban élnek Új-Dél-Walesben és Queenslandben.