A pazar Villa Magnolia kikiáltási ára 35 millió dollár (10.5 milliárd forint), amivel még Miami luxuskörnyékén, a Bal Harbor Village-en is a legdrágább ingatlannak számít.

A kétszintes rezidenciának nyolc hálószobája, 11 fürdője és több mint 12.800 négyzetméternyi lakótere van. Jill Hertzberg, a The Jills Zeder Group részéről elmondta, hogy a borsos ár fő oka - az elképesztő dizájn mellett - a fantasztikus lokáció. A ház Miami Beach északi csücskén épült, az Atlanti-óceán és a Biscayne-öböl között egy exkluzív, zárt lakóövezetben, amely saját rendőrséggel és kikötővel is rendelkezik.

 A modern, neoklasszikus stílusú otthon négyzetméterára 2900 dollár (870.000 forint).

A házat teljesen berendezve értékesítik.

Bútorainak nagy részét a Fendi tervezte.

A villához természetesen a saját hajókikötő is elengedhetetlen tartozék.

Az emeletes vízesés segítségével a második emeleti terasz végtelenített medencéjéből egy gombnyomással a Biscayne-öbölre néző medencébe juttatható a víz.

 A gardrób valószínűleg a legtöbb hölgy álma. A padlótól a mennyezetig tükrökkel borított, és saját terasza is van.

 A fürdő márványpultjába világítást rejtettek, és a panorámája is páratlan.

 A moziterem falait fekete alpaka gyapjú szegélyezi. A hangsugárzókat a falakba építették, az egyedi filmplakátok mögé rejtve.

 A konyha dizájnja sem hagy kivetnivalót. A felszolgált fogásokat pedig egy olasz gyártmányú 16 fős étkezőasztalnál lehet elfogyasztani.

 A hátsó udvarban található 221 négyzetméteres vízfelület mellett felállított napágyak is kényelmesnek tűnnek.

Az étkező asztal felett lógó Marilyn Monroe kép távirányítóval mozgatható annak, aki inkább a szexbomba mögött rejtőző síkképernyős televíziót szeretné nézni a mesébe illő kilátás helyett.