Kígyó után most egy újabb rettenetes dolog került elő egy áruházi termékből

tesco, sátor
A sátor, melyből felállítás után bukkant elő a kés
Vágólapra másolva!
Nem várt meglepetés fogadott egy skóciai családot egy Tescóban vásárolt sátor felállítása után. Az áruházat már rémülten hívták fel.
Vágólapra másolva!

Rengeteg furcsa esetről lehet hallani a világból, amelyek néha egészen ijesztő dolgokról szólnak. Ahogy az Origo is megírta, legutóbb egy ausztráliai Aldiban vásárolt saláta csomagolásában egy kígyót találtak.

Pár napja pedig a Tesco egyik áruházában vásárolt olcsó sátor belsejében találtak egy pengés szerszámot a gyerekek Skóciában

– írja a Daily Record nyomán a Promotions.hu.

A veszélyes szerszámra akkor bukkantak rá, amikor a kertben felállították a négyszemélyes sátrat: az édesanya, Carrie-Ann Forbes megdöbbenve tapasztalta, hogy kislánya pár perc múlva egy éles eszközzel a kezében ment oda hozzá, egyenesen a sátorból. A szülők természetesen azonnal azt gyanították (és a kislány is ezt mondta), hogy ez bizony tényleg a sátorban volt.

Az ijedt szülő azonnal értesítette a Tescót az esetről, és az ügy mihamarabbi kivizsgálását szorgalmazta, hátha kiderül, hogy történhetett meg egy ilyen eset. Az áruházlánc azonnal készségesen a nő segítségére sietett, kérték, hogy vigyék be a sátrat és a pengét is a boltba, hogy kivizsgálhassák az esetet. A vizsgálat eredményét - vagy azt, hogy lezajlott-e már - azonban ez idáig nem ismertették.