Borkóstolókat toboroz nyári munkára egy brit áruházlánc

bor,palack,üveg
Vágólapra másolva!
Az Aldi borkóstolókat keres az idei nyárra díjnyertes boraik teszteléséhez Nagy-Britanniában.
Vágólapra másolva!

A brit Metro cikke ezzel kapcsolatban kiemeli, hogy az áruházlánc olyan borkedvelők jelentkezését várja erre a feladatra, akik vállalakoznak arra, hogy a rendelkezésükre bocsátott, prémium kategóriás italokat a megadott szempontok alapján teszteljék.

A jelentkezők közül harminc főt választanak ki, akik egyúttal tagjává válnak a nemrégiben indított Aldi Wine Clubnak is.

A feladatuk annyi lesz, hogy egy hathetes perióduson keresztül a cég a legújabb prémium borai közül három palacknyit teszteljenek.

Illusztráció Forrás: shutterstock.com

Ehhez rendelkezésükre bocsátják az értékelési szempontokat, valamint azt, hogy milyen tényezőket kell figyelni az italoknál. Véleményüket az AldiWineClub hashtaggel ellátva kell megosztaniuk az Instagramon és a cég honlapján.

A vállalat számára egyébként nagyon fontos a borok forgalmazása, amit az is mutat, hogy külön online boriskolát működtetnek. Ezen a fórumon az érdeklődők most bekapcsolódhatnak az Aldiploma online képzésbe, amelynek legújabb moduljai a világ borvidékeit, valamint azt mutatják be, hogy milyen borokat érdemes fogyasztani az egyes ételek mellé.