Kiderült néhány érdekesség az áprilisi lottónyertesről

lottó, lottózó, Szerencsejáték zrt.
Debrecen, 2019. március 22. Lottószelvényeket tölt ki egy játékos Debrecenben, a Szerencsejáték Zrt. Darabos utcai lottózójában 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Évtizedek óta lottózik, a számokat mindig véletlenszerűen választja ki az a szerencsés játékos, aki április elején 2,8 milliárd forintot nyert az ötöslottóval. Most kiderült néhány infomráció a nyertesről.
Vágólapra másolva!

2,8 milliárd forintot nyert egy szerencsés játékos az ötöslottó április 3-i sorsolásán. A játékos később kitöltötte a nagynyertesek számára fenntartott névtelen kérdőívet, és megosztott néhány információt magáról, lottózási szokásairól és pénzügyi terveiről - olvasható a Szerencsejáték Zrt. keddi közleményében.

A kérdőívből kiderül többek között, hogy bár

évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget.

Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd. A nyertes állítása szerint mindig eltérő számokkal játszik, és ezúttal is véletlenszerűen választotta ki mind az öt számot. A kitöltött szelvényt Budapesten adta fel.

Folytatni fogja a lottózást

A nyereményéről internetes forrásból értesült, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepeltek a tárgyi javak, így például az autó és a lakás vásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét.

A szerencsés játékos 2,8 milliárd forintot nyert az ötöslottón április elején Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A telitalálatot megelőző jövedelmi helyzetét úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást.