A modellek világában nem egyszerű érvényesülni, viszont azok, akik megjelenésükkel el tudják varázsolni az embereket, rengeteg pénzt tudnak keresni ezen a rendkívül kompetitív területen. Így nem meglepő, hogy a Tuko beszámolója szerint a világszerte elismert szupermodellek akár több millió dollárt is kereshetnek évente. Összegyűjtöttük a 2021-es év első felében legtöbb pénzt bezsebelő modelleket.

Az összeállításban az idei év legjobban kereső modelljei szerepelnek, a Wonderslist és a The Richest ranglistája alapján. A felsorolt sikeres nők olyan luxusvállalatokkal dolgoztak együtt, mint például a Dolce & Gabbana, a Victoria's Secret, a Calvin Klein, a Lacoste, a Chanel, a Estee Lauder és a Moschino. Mindemellett a közösségi médián, többek között az Instagramon, több millió követőt érnek el naponta legfrissebb képeikkel. A kör így be is zárult: nem meglepő, hogy a világ legismertebb nagyvállalatai szeretnének velük dolgozni.

Vessen egy pillantást az idei év legjobban megfizetett szupermodelljeire, akik megragadták a legjobb ajánlatokat és a csúcsra törtek!

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: Getty Images/© Kristy Sparow/Kristy Sparow