Katalin cambridge-i hercegné mindig sokat ad a megjelenésére, hogy kifogástalanul elegáns és csinos legyen. Ruháinak kiválasztására rengeteg időt és persze pénzt szán, az általa viselt különleges kreációk némelyike forintra átszámolva eléri a 100 milliós nagyságrendet is. A Thelist.com, az Elle.com és a Harpersbazaar.com segítségével összegyűjtöttük a hercegné legdrágább ruháit, amelyeket eddig viselt.  

1. Minden idők legdrágább esküvői ruhái közé tartozik Katalin hercegné Alexander McQueen nevével fémjelzett kreációja. A csupacsipke darab megtervezése egészen elképesztő összegbe került. 

2. A hercegné kedvelt időtöltései közé tartozik a wimbledoni tenisztornán való részvétel. 2017-ben egy méregdrága, hófehér, alul mezei virágokkal díszített ruhában szurkolt a nézőtéren, amelyet a Catherine Walker & Co. tervezett neki.

3. Egy újabb darab az Alexander McQueen-divatház kollekciójából, amelyet a 2017-es BAFTA-díjátadón viselt Katalin. 

4. Ugyanebben az évben a hercegi pár párizsi látogatásához egy Chanel darabot választott, amely kiemelte csinos, karcsú alakját. 

Ha rákattint a képre, galériánkban egyenként bemutatjuk, hogy milyen csillagászati összegekbe kerültek Katalin hercegné legdrágább ruhái:

Katalin a hercegi pár Kanadában tett látogatásakor ebben a Jenny Packham tervezte ruhakölteményben lépett a victoriai repülőtér betonjáraForrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Andrew Chin

5. A cambridge-i hercegné húga, Pippa Middleton esküvőjén ismét egy Alexander McQueen ruhakölteményben pompázott. 

6. 2016-os kanadai látogatásukkor egy kék színű, Jenny Packham által tervezett exkluzív darabban szállt le a repülőről.

7. Az 1711 óta Anglia kiemelt társasági eseményének számító ascoti derbin viselt gyönyörű csipkeruháját a Dolce & Gabbana tervezte. 

8. A 2017-ben Berlinben, az anyakirálynő 90. születésnapja alkalmából rendezett kerti partira rendelt piros színű McQueen-kreáció is Katalin ruhatárának legdrágább darabjai közé tartozik.

9. Egy újabb, a hercegné egyik kedvenc tervezője, Jenny Packham által megálmodott csodás darab, amelyben a 2011-es ARK-gálán jelent meg.

10. 2016-os kanadai körútjuk végén ezt a krémszínű, Catherine Walker kabátot választotta a hazautazáshoz. 

11. Szent Patrik napján 2019-ben Katalin egy egészen mély tónusú zöld színű kabáttal vonta magára a figyelmet, amely megintcsak Alexander McQueen kreációja volt.