Amazon csomagok tömkelegét szállították ki tévesen egy nőnek

Horizontal ILLUSTRATION LOGO E-COMMERCE WAREHOUSE TRADE
An Amazon distribution center is seen as the coronavirus continues to spread across the United States, on April 25, 2020 in North Las Vegas, Nevada. - Nevada Gov. Steve Sisolak ordered a mandatory shutdown of nonessential businesses, including all casinos, in the state through at least April 30, 2020 to help combat the spread of the virus. The World Health Organization declared the coronavirus (COVID-19) a global pandemic on March 11th. (Photo by David Becker / AFP)
Vágólapra másolva!
Tévesen körülbelül 150 darab Amazon csomag árasztotta el egy New York-i nő házát, mire a vállalat leállította a folyamatot. A négygyerekes anyuka, aki egy kisvállalkozás tulajdonosa is, pontosan tudta mit kell tennie a rosszul kiszállított termékekkel.
Vágólapra másolva!

A hónap elején Jillian Cannan először csak néhány tévesen kiszállított csomagot kapott az Amazontól. Elmondása szerint rögtön felvette a kapcsolatot a vállalat ügyintézőivel, akik megerősítették, hogy hiba történt és a csomagokat nem szükséges visszaküldenie.

A probléma továbbra sem oldódott meg, mivel egy hét alatt 150 darab további csomagot szállítottak ki Jillian Cannan háza elé, melyeket nem ő rendelt meg.

Végül a technológiai óriásvállalatnak június közepén sikerült leállítani a rejtélyes csomagok kiszállítását, közvetlenül azelőtt, hogy több ezer további doboz került volna kiszállításra a családi ház elé.

Jillian Cannan a közösségi oldalán is megosztotta, ahogyan a házát ellepik a dobozok:

A dobozokban több ezer műanyag maszk váz volt, amelyek arra szolgálnak, hogy távolságot létesítsenek az emberek arca és a maszk között, így könnyítve meg a levegővételt. Mivel a csomagokat nem kellett visszaküldenie a vállalatnak, Jillian Cannan úgy döntött, hogy a helyi gyermekkórháznak adományozza a csomagok tartalmát.