Semmelweis-napon köszönti az egészségügyi dolgozókat a Gránit Bank

Gránit Bank
Vágólapra másolva!
Július 1-je - Semmelweis Ignác születésének napja - a magyar egészégügy ünnepe. Az egészségügyi dolgozók munkáját 2011-től munkaszüneti nappal is elismerték. A GRÁNIT Bank saját eszközeinek segítségével, a GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag bevezetésével fejezte ki köszönetét az egészségügyi dolgozók felé.
Vágólapra másolva!

A pandémia időszaka mindannyiunkat számos, eddig sosem látott kihívás elé állított. Az egészségügyi dolgozók számára azonban még megterhelőbb volt az elmúlt majd' másfél év, hiszen a koronavírus-járvány elleni küzdelemben megfeszített munkát végeztek. A GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag megalkotásával a bank nekik, az egészségügyi dolgozóknak fejezte ki köszönetét a társadalmi felelősségvállalás jegyében, írja közleményében a pénzintézet.

A június 1-jén bevezetett számlacsomag fogadtatása rendkívül pozitív, természetesen egyéni érdeklődők is szép számban keresik fel a bankot, ugyanakkor több egészségügyi dolgozói csoportot tömörítő szervezettel is elindultak az egyeztetések. Ilyen például a több mint 7000 tagot számláló Magyar Gyógyszerészi Kamara, amelynek alelnöke, Torma Ádám szerint: „Ez a számlacsomag lehetővé teszi, hogy a közforgalomban és a klinikákon dolgozó gyógyszerészek és asszisztensek minimalizálják a pénzügyi költségeiket, mindezt úgy, hogy minden tranzakció során – legyen az bankkártyás fizetés, átutalás, vagy csoportos beszedés - megtapasztalhatják azt az elismerést, amit a Gránit Bank szeretne kifejezni irányukba."

Illusztráció Forrás: ---

A GRÁNIT Bank társadalmi felelősségvállalási programjának kiszélesítése kapcsán Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a számlacsomag, és az ahhoz tartozó kedvezményrendszer akár egy életre szól – nincsenek rejtett költségek, utólagos díjtétel-módosítások.

- mondta Hegedüs Éva.

A pénzintézet is kifejezi köszönetét az egészségügyi dolgozóknak áldozatos munkájukért Forrás: Gránit Bank

A GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag a piacon jelenleg elérhető számlacsomagok közül egyértelműen kiemelkedik kedvezményeivel, melyek az egészségügyi jogviszony ideje alatt érvényesek:

  • 0 Ft-os bankkártya* - Díjmentes GRÁNIT Standard Mastercard érintésmentes dombornyomott főkártya.

*A bankkártya első három éves összköltsége több, külső szereplők által meghatározott díjtétel összege. Az Állami Nyomda a kártyához kapcsolódó díjak 50%-ában érintett, mely díjak 50%-át (az összes kártyaköltség 25%-át) az együttműködés keretében elengedi.

  • 0 Ft-os számlavezetés - Legalább havi 100.000 Ft összegű jóváírás, orvostanhallgatók esetében havi 50.000 Ft jóváírás esetén. A feltételek teljesülése nélkül a számlavezetési díj: 1990 Ft.
  • 0 Ft-os elektronikus átutalás - A NetBankon és eBankon keresztül megadott HUF és EUR utalások is díjmentesek.
  • 0 Ft-os csoportos beszedés – A csoportos beszedés, rendszeres átutalási megbízás korlátlan számban és összegben díjmentes.
  • 0 Ft-os készpénzfelvétel - havi 2x összesen 150.000 Ft értékben bármely ATM-ből.**
  • Kedvezményes folyószámlahitel - THM: 21,84%. Rendszeres jövedelem alapján a kamat: 15,90%***

A GRÁNIT Hős számlacsomag kedvezményeit

  • egészségügyi szakdolgozók,
  • közegészségügyben dolgozó orvosok,
  • ellátásban résztvevő orvostanhallgatók,
  • háziorvosok és asszisztenseik,
  • az Országos Mentőszolgálat munkatársai,
  • egyéb kórházi munkavállalók,
  • és magánegészségügyben dolgozók

vehetik igénybe.

**, *** A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat továbbá a THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek: hos.granitbank.hu