Különleges hotelt nyit a KFC

KFC hotel
Vágólapra másolva!
A panírozott finomságairól ismert KFC bejelentette, hogy megnyitja első hoteljét Londonban. Ugyanakkor a Hotels.com weboldala szerint az egyedi szállodában való pihenés csak limitált ideig lesz elérhető augusztus második felében. Az ebben a rövid időszakban keletkező bevételt pedig a KFC alapítványa fogja megkapni.
Vágólapra másolva!

A KFC legújabb marketingtevékenységével pihenési lehetőséget biztosít azok számára, akiknek nem volt lehetőségük a koronavírus-járvánnyal járó korlátozások miatt Nagy-Britannián kívül nyaralni.

Fontos kiemelni, hogy a vállalat szállodája csak egy rövid időre nyitja meg a kapuit, és a vendégek igencsak egyedi szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe.

A Hotels.com weboldala szerint a lehetőség csak augusztus 18-29-ig lesz elérhető, éjszakánként 111 fontért, vagyis körülbelül 46 ezer forintért.

Továbbá a gyorsétterem közleményéből az is kiderült, hogy az ebből származó bevételt a KFC saját alapítványa fogja megkapni, amely elsősorban a fiataloknak segít biztos jövőt kiépíteni.

A képen a KFC hotel egyik lakosztálya látható Forrás: hotels.com/House of Harland by KFC

A gyorsétterem alapítójáról elnevezett, Londonban található Harland Ház (House of Harland) lakosztályai úgy vannak kialakítva, hogy a pihenésre vágyók kényelmesen élvezhessék az ott töltött idejüket. A Marketing Dive szerint a vendégeket egy fekete Cadillac szállítja majd a szálloda bejáratához, ahol a személyzet már várni fogja őket.

A szállodavendégek korlátlan mennyiségben élvezhetik a gyorsétterem finom csirkeételeit, illetve a KFC tematikájú mozitermet.

A KFC-hez hasonlóan 2019-ben a Taco Bell is megnyitotta a saját szállodáját, hogy limitált ideig kényeztesse a rajongóit. A vállat elmondása szerint az egyedi marketingtevékenységnek köszönhetően könnyen kapcsolatot tudott létesíteni ételei kedvelőivel, és ezzel egyidejűleg bevétele is keletkezett.