Magyarország az elsők között lábalt ki a válságból

PARRAGH László; PALKOVICS László
Budapest, 2021. augusztus 26. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Az ösztönző állam - a magyar gazdaság újraindítása 2021 című konferencián a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2021. augusztus 26-án. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
A sikeres járványkezelés nyomán Magyarország az elsők között lábalt ki a válságból - jelentette ki csütörtökön Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Az ösztönző állam - a magyar gazdaság újraindítása 2021 címmel rendezett konferencián, Budapesten.
Vágólapra másolva!

Miközben a becslések szerint a világgazdaság csak 2022 végére éri el a válság előtti teljesítményét, a magyar gazdaságban előállított érték már 2021 második negyedévében meghaladta a válság előtti szintet - hangsúlyozta.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Az ösztönző állam - a magyar gazdaság újraindítása 2021 című konferencián a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, 2021. augusztus 26-án Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke azt mondta: a kamara támogatja azt a Pénzügyminisztérium által képviselt gazdaságpolitikát, amely a gazdaság élénkítésének jövedelméből kívánja egyensúlyba hozni az államháztartást.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke azt emelte ki, hogy a sikeres válságkezelés kulcsa a minőségi közpénzköltés.