A tanév elején megvásárolt összes tanszer közül talán az egyik legfontosabb az iskolatáska. Ennek egyik oka, hogy a gyerekeknek az év során számos taneszközt kell cipelniük, így szinte elengedhetetlen egy erős, tartós és kényelmes hátitáska. A minőséget, illetve a márkát pedig meg kell fizetni, ami akár több tízezer forintot is jelenthet. Összegyűjtöttük, hogy ebben az évben Magyarországon melyek a legdrágább iskolatáskák.

Amikor a gyermekek iskolatáskát választanak maguknak, szinte mindig a termék színét és stílusát veszik először figyelembe. Felnőtt illetve szülői szemmel azonban már más tényezőket is szem előtt kell tartani az embernek, például azt, hogy az mennyire lesz kényelmes a használójának pár hónap után, illetve a kiszemelt darab árát.

Manapság már szinte végtelen lehetőség közül lehet választani, hiszen szinte mindenféle színű, formájú és díszítésű iskolatáska kapható. A legtöbb vállalat igyekszik feltűntetni a gyerekek kedvenc meseszereplőit, hőseit és színészeit a termékeiket, hogy minden tanuló megtalálja a kedvére valót.

Bemutatjuk az idei legdrágább iskolatáskákat Magyarországon, melyet egyáltalán nem teljes körű online szemlénk alapján állítottunk össze. Bár a táskaválasztásnál bizonyosan elengedhetetlen a személyes kiválasztás, az online kereskedelem előtérbe kerülésével a válogatás bizonyára már az interneten megkezdődhet. A ranglistán szereplő termékeket olyan nagy kiskereskedelmi weboldalak segítségével állítottuk össze 2021. augusztus végén, mint az Árgép, az Árukereső és az Alza. Fontos megemlíteni, hogy ranglistán szereplő darabok ára a különböző weboldalakon, illetve az üzletekben eltérő lehet. Továbbá egyes termékek a galériában látható képen kívül más kinézetben is elérhetőek.

A képre kattintva megtekintheti az idén megvásárolható 10 legdrágább iskolatáskát Magyarországon!

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: Shutterstock