A szerencsés nyertesnek valóra válhat az álma, és két napon keresztül koktélokat kortyolgathat egy luxusvilla medencéjének a partján időzve, továbbá számtalan különleges kikapcsolódási formának hódolhat, ugyanis villatesztelőt keresnek egy angliai nemesi kúriába.

A My Home Move Conveyancing ingatlanközvetítő iroda 500 fontot (körülbelül 200 ezer forint) fizet annak, aki szeptember 21-23. között eltölt két napot a luxusingatlan falai között, és kipróbálja annak valamennyi szolgáltatását - írja a nem mindennapi állásajánlatról a Housebeautiful.com

A kúria egyik nappalija:

Ezt követően tapasztalatait meg kell osztania a nemesi kúria, a Somersetben található Manor Holcombe közösségi oldalán, amelyet - miután tulajdonosai nem használnak egész évben - egy igényes rekonstrukciót követően a jövőben bizonyos időszakokra bérbe fognak adni. 

A luxusvilla konyhája:

Videó az angliai luxusvilláról, amelynek tesztelése lesz a feladat:

A nyolc háló-, valamint öt és fél fürdőszobás épületben minden megtalálható, ami egy igazi kényeztető időtöltéshez kell. Többek között fűtött kültéri medence, edzőterem és játéktermek várják a tesztelőt. 

A jelenkezőknek egy száz szavas motivációs levelet kell beküldeniük az ingatlanközvetítő céghez, amelyben meg kell indokolniuk, miért ők lennének a legalmasabbak erre az álommunkára.