Elképesztő luxusjachton ünnepelte Beyoncé a 40. születésnapját

Beyoncé
Vágólapra másolva!
Beyoncé és Jay-Z a rendkívül fényűző Flying Fox fedélzetén pihenték ki az elmúlt nyár fáradalmait és egyben a gyönyörű énekesnő 40. születésnapját is megünnepelték. A vakáció nem egy mindennapi hajókirándulás volt, ugyanis a Flying Fox luxusjacht bérlése heti 4 millió dollárra, megközelítőleg 1,2 milliárd forintra rúg.
Vágólapra másolva!

A német Lürssen cég által épített, mesébe illő vízi jármű 25 vendéget is képes elszállásolni, akik szórakoztatásáról a 12 méteres medence, mozi, éjszakai klub, valamint az 55 fős személyzet gondoskodik. A későn érkezők is könnyen becsatlakozhatnak, hiszen két helikopter-leszálló is rendelkezésre áll a parkoláshoz.

A Flying Fox, a világ 20 legnagyobb szuperjachtjának egyike Forrás: Anadolu Agency via AFP/2019 Anadolu Agency/Soner Aydin

A 27-szeres Grammy-győztes énekesnő közösségi oldalán fotósorozatot is megosztott az európai kiruccanásáról, ahol a házaspár 3 gyermekével, továbbá Kelly Rowlanddal és Beyoncé édesanyjával együtt vettek részt. A fényűző utazás többek közt érintette Szardínia szigetét és a gyönyörű dél-olasz tengerparti várost, Positanót is.

Kattintson a videóra, hogy lássa a fényűző hajót!

A lelkes divatrajongók viszont annál csalódottabbak voltak, hogy idén nem láthatták Beyoncét a Met-gálán, ugyanis a művésznő eddig minden évben pazarabbnál pazarabb estélyi ruhákkal lepte meg a közönséget.

A 450 láb hosszú (137,16 méter) Flying Fox bérlése hetente körülbelül 4 millió dollárba kerül, az építése pedig 400 millió dollárra (119 milliárd forint) rúgott. A pletykák szerint egyébként a hajó az Amazon alapítójának, Jeff Bezosnak a tulajdona.