Fontos bejelentést tett a napok múlva átalakuló Netpincér

házhozszállítás
Kíméld a pénztárcádat és felejtsd el a házhozszállítást!
Vágólapra másolva!
A hónap elején jelentették be, hogy a NetPincér hamarosan foodpandaként működik tovább, most pedig már a márkaváltás pontos időpontját is megosztotta a cég: szeptember 28-án válik elérhetővé mindenkinek a foodpanda.hu és a foodpanda mobilalkalmazás frissítése. A gyorskereskedelem hazai éllovasaiként hamarosan egy olyan nagy dobással is elindul a vállalat, ami mostantól sokak mindennapjait könnyítheti meg. Október elejétől az egyik országos gyógyszertárhálózat által kínált gyógyszereket is megrendelhetjük a foodpanda kiszállítással, így mostantól akár 30 percen belül az otthonunkba hozzák a fájdalomcsillapítót, egyéb vény nélkül kapható gyógyszereket és patikai termékeket - olvasható közleményükben.
Vágólapra másolva!

Nemrég jelentették be, hogy a NetPincér hamarosan foodpandaként működik tovább, most pedig itt a következő újdonság:

mostantól a gyógyszert is akár 30 percen belül házhoz szállítja az egyik országos gyógyszertárhálózat kínálatából.

A NetPincérből átalakuló foodpanda már sokkal több, mint egy ételrendelő platform - hiszen szinte bármit kiszállítanak, amire a vásárlóknak rövid időn, akár 30 percen belül szüksége lehet. Részben ennek is köszönhető, hogy a márka újrapozícionálása mellett döntött a vállalat.

Szeptember 28-án elindul a foodpanda

Szeptember 28-án mindenki számára elérhetővé válik a foodpanda.hu és aki szeretné, az már a mobilalkalmazását is foodpandásíthatja egy egyszerű frissítéssel. Akik még kivárnának, azoknak hagy egy kis rákészülési időt a vállalat:

október elejéig még a NetPincér app is működik,

azt követően azonban elengedhetetlen lesz az alkalmazás frissítése a rendeléshez. A foodpanda ígéri: a platform struktúrája nem változik, csak a designt alakítják át. A későbbiekben pedig azon lesznek, hogy a több, mint 2 milliós felhasználói bázisukhoz a legfrissebb innovációk és a legújabb szolgáltatásbéli újítások az elsők között jussanak el Európában.

Foodpanda lesz a Netpincérből Forrás: ALL RIGHTS RESERVED/Bertalan Soos

Gyógyszer-házhozszállítás a márka első újdonsága

Ennek hatását már szinte azonnal megtapasztalhatjuk, hiszen Magyarországon először akár 30 percen belül gyógyszereket is házhoz rendelhetünk a foodpanda kiszállítás segítségével. A hazánkban unikálisnak számító együttműködés két meghatározó piaci szereplő közös munkájának gyümölcse: közel fél évig készítették elő a szolgáltatást, kiemelten figyelve minden szabály betartására már a tervezés során is.

A foodpanda gyógyszer-házhozszállítás keretében a hatályos jogszabályoknak megfelelően vényköteles gyógyszerek rendelésére nem lesz lehetőség,

minden más patikai termék azonban megtalálható lesz a kínálatban. Így több mint 700 tétel közül választhatunk a gyógyászat, házipatika, szépségápolás, életmód, valamint a babaápolás területeit is lefedve a patikai árakkal azonos áron. A szolgáltatás nagy előnye lesz, hogy azon keresztül ügyeletes gyógyszertárak is elérhetővé válnak, melyekből Budapesten késő este is szállítanak a foodpanda futárpartnerei.

Házhozszállítás Fotó / Shutterstock

Ingyenesen rendelhetünk gyógyszertárból november végéig

A foodpanda gyógyszer-házhozszállításának tervezett indulása első körben teljes budapesti lefedettséggel október elejére várható több tucat patika bevonásával, november végéig pedig ingyenes házhoz szállítással próbálhatják ki a gyógyszerrendelést a felhasználók.

Nem sokkal ezután a tervek szerint

még a hónapban elindul a szolgáltatás olyan nagyvárosokban is, mint Debrecen, Miskolc, Pécs, Szentendre, Szeged, Győr, Kecskemét, Szombathely, Székesfehérvár és Eger.

Év végére pedig minden nagyobb városban, több mint 100 patikából lesz elérhető a szolgáltatás. Ezzel is valóra váltva a foodpanda ígéretét, hogy az új márkával a magyaroknak elsők között legyenek elérhetőek olyan új egyedi kényelmi szolgáltatások, amikre eddig nem volt példa.