Egy szexi pénztárosnő most az internet egyik legnagyobb sztárja

Elaine Victoria, Aldi
Vágólapra másolva!
A TikTok közössége megválasztotta minden idők legszexibb szupermarket-dolgozóját. A hölgy pénztárosként dolgozik az egyik németországi Aldiban. A bökkenő, hogy habár tömegek rajonganak érte, nem tudni, pontosan melyik élelmiszerüzletben teljesít "szolgálatot". A részletekkel a Szeretlek Magyarország jelentkezett.
Vágólapra másolva!

Az Aldi egyik német pénztárosának már

több százezer rajongója van több közösségi portálon is,

aki a The Sun állítása szerint legfőképpen szépségével, dekoratív megjelenésével hívja fel magára tömegek figyelmét.

Elaine Victoria, a németországi Aldi szexi pénztárosnője Forrás: instagram.com/victoriaevn

A fiatal nő TikTok oldalán számtalan olyan videó található, amiken ismert számokra táncol és énekel, a legnagyobb sikert eddig mégis az a rövid felvétele aratta, amelyen az látható, ahogy az Aldiban a pénztárgépnél ülve imitál éneklést és önfeledten csábítja közönségét.

A kihívó kasszatáncos videó itt megnézhető:

@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse ##foryoupage##aldinord##fyfyfyfy##foryoupageofficiall

♬ original sound - The Forgotten Songs

Elaine Victoria fenti videóját már több mint 10 millióan megnézték a közösségi portálon, ez a szám továbbra is folyamatosan emelkedik. Ahogy a villám műsorhoz fűzött megjegyzésekből kiderül, sokan megfogadták ezentúl nem vásárolnak máshol, csak ahol ilyen bombanők dolgoznak.

Vannak, akik Elaine-nek egyből a Miss Aldi 2022 kitüntető címet adományoznák. A legtöbb kommentben mégis azt szeretnék azonnal megtudni, pontosan hol is dolgozik a hölgy.