Rásziszegett egy veterán lányára a félelmetes szörnyeteg, a hős apa egy kukával ejtette foglyul - videó

Vágólapra másolva!
Az amerikai hadsereg egy fiatal veteránja egy kukát használt a floridai otthonához merészkedő hatalmas aligátor elfogására, miután az a lányára támadt. A részletekről a The Guardian számolt be.
Vágólapra másolva!

Vírusként terjed a közösségi portálokon a videó, amelyen a fiatal férfi hős apaként gurulós kukába csalta a méretes aligátort, ami nagyon megijesztette a kislányát a kertben.

"Nem ismerem a helyes eljárásokat, ezért a magam módján csináltam.

– mesélte a floridai férfi.

A fotó illusztráció Forrás: sjones68/Pixabay

Amikor a 26 éves Eugene Bozzi lánya szólt neki, hogy "Hé, ez a nagy aligátor most sziszegett rám!", azt hitte, hogy az biztosan csak egy kisebb példány - írja a New York Post. Amikor meglátta, hogy a hüllő valójában közel 2 méter hosszú, kifejlett példány, megijedt, de nem riadt vissza.

Itt megnézheti a jelenetet:

A férfi ezért megragadta a hulladék szelektív gyűjtésére szolgáló kukát, és nyitott fedéllel csúsztatta az aligátor felé, amely legalább olyan hosszú volt, mint a nagy szemetes.

A videón - amelynek címe "A fekete Dundee" – látszik, amint a nyitott szájú aligátor szemez a kukával, és először lassan hátrafelé csoszog, sziszegve. Végül patthelyzet alakult ki - az aligátor megállt hátrafelé, Bozzi pedig mozdulatlanul tartotta a szemétgyűjtőt.

Időközben egyre többen kísérték figyelemmel a fejleményeket, így az apa szólt, hogy jelezzék felé, ha az állat feje már benn van a kalitkában. Ezután a kuka fedelét rácsapta az aligátor fejére, az állat erre megpróbált hátrálni, őrülten csóválta a farkát, de Bozzi hirtelen felborította a szemetest, és az aligátor farka eltűnt, majd a fedél rácsukódott.

Ahogy a videó elterjedt az interneten, sokan megjegyezték, hogy Bozzi papucsban és zokniban hajtotta végre a mutatványt.

Bozzi végül egy közeli tóhoz gurította a kukát, ahol felborította és elszaladt - majd miután az állat eltűnt, visszavitte a szemetest.