A TikTok elnevezésű közösségi médiaplatform felhasználói bázisa nagyrészt a Z-generáció tagjaiból áll, ide az 1995 és 2009 között születetteket sorolják. A koronavírus-járvány kitörése óta azonban minden korosztályban jelentősen nőtt az alkalmazást letöltők száma. A megosztott rövid videókat és vicces klipeket napjainkban világszerte több mint 500 millió ember követi figyelemmel, így nem meglepő, hogy a TikTok legnépszerűbb influenszerei is hatalmas összegeket keresnek.

Az utóbbi években újfajta sztárok sokasága jelent meg; a YouTuberek, streamelők, bloggerek és tartalomgyártók egyre nagyobb online hírnévben fürdenek, miközben megdöbbentő összegű pénzeket tesznek zsebre.

A TikTok népszerűsége a koronavírus-járvány óta robbanásszerűen megugrott, és az éneklő, táncoló komikus sztárok igazi szubkultúráját hozta létre. A szponzorációs szerződések és promóciók pedig rendkívül jövedelmeznek, így ezek a közönségkedvencek sokszor a valóságban is a hírességek fényűző életét élik. A most következő galériás összeállításban összeszedtük, hogy vajon kiknek sikerült a legjövedelmezőbben az idei év ezen a platformon.

Kattintson a képre, hogy lássa a leggazdagabb tiktokereket!

Kattintson a linkre, hogy lássa a népszerű és mára milliárdossá vált influenszereket!Forrás: AFP/Getty Images/Presley Ann