Tekintsen be egy 360 milliós csodálatos vászolyi otthonba és rendezvényhelyszínbe!

Vágólapra másolva!
Ha épp 500 négyzetméteres, hangulatos épületegyüttest venne, akkor önnek szól a most következő anyag. Ha csak szeret nézelődni és tudni, milyen luxusingatlanok keringenek a hazai piacon, akkor is. Ragyogó fotókat mutatunk egy fantasztikus birtokról, egyenesen Veszprém megyéből!
Vágólapra másolva!

"Természetközeli, hangulatos birtokot kínálok megvételre a festői szépségű Vászolyon. A több egységből álló Balaton-felvidéki, autentikus épületek közvetlen patak parton épültek.

Nagyon közel a patak! Forrás: Ingatlanbazár

Két különálló ház, és egy rendezvény helyszín áll rendelkezésére 500 nm-en. A Malomházban 4 szoba került kialakításra fürdőszobákkal, teraszokkal. A Molnárházban 3 szoba kapott helyet nagy társalgóval, konyhával, fedett, fűthető, panorámás, 25 fős terasszal. Itt is minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Ingatlanbazár

A patakon létesült malom a mai napig működik, az ingatlan vízellátása is ennek segítségével működik. A fűtés cserépkályhákkal, kandallóval megoldott. Csodálatos környezet közel félhektáron. A murvás úton megközelíthető birtok kiváló választás egyedi elhelyezkedésének köszönhetően: nyaralás, kiadás, rendezvényszervezés színhelye! [...]"

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!